αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρόσεχε τους ανθρώπους που δεν σε χειροκροτούν όταν νικάς»: 11 ιδιαίτερες συμβουλές από τον Leonardo DiCaprio

«Πρόσεχε τους ανθρώπους που δεν σε χειροκροτούν όταν νικάς»: 11 ιδιαίτερες συμβουλές από τον Leonardo DiCaprio

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Και διάσημος σε όλο τον πλανήτη. Μιλάμε για τον Leonardo DiCaprio. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ξεκίνησε την καριέρα του με τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές όπως Santa Barbara και Growing Pains στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έγινε στην κωμωδία τρόμου Critters 3 το 1991. Ενώ το μεγάλο «μπαμ» ήρθε με την ρόλο του στον Τιτανικό.

Έκτοτε συμμετέχει σε πολλές ταινίες, ενώ έχει κερδίσει το πρώτο του Όσκαρ το 2016 για την ερμηνεία του στην ταινία η Επιστροφή. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης μίας εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, της Appian Way Productions, που εδρεύει στην Καλιφόρνια.

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο DiCaprio έχει καταλήξει σε μερικούς ιδιαίτερους «κανόνες επιτυχίας». Δες 11 από αυτούς παρακάτω. Μπορούν να λειτουργήσουν ως συμβουλές που θα φανούν χρήσιμες και στην δική σου διαδρομή. Το «Δούλεψε μέχρι να μη χρειάζεται να συστήνεις τον εαυτό σου» ή το «Πρέπει να κάνεις αυτό που δεν κάνει το 99% των ανθρώπων», είναι δύο χαρακτηριστικές από της φράσεις του γνωστού ηθοποιού.

https://i-h2.pinimg.com/564x/1c/4e/99/1c4e99f25d0a802a3ded4ac561f7bca2.jpg?b=t

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − seven =