αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη»: Η νέα ανακοίνωση της επιχείρησης του Έκτορα Μποτρίνι

«Προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη»: Η νέα ανακοίνωση της επιχείρησης του Έκτορα Μποτρίνι

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τις καταγγελίες του 19χρονου σεφ, η επιχείρηση του Έκτορα Μποτρίνι μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Ηλία Πλασκασοβίτη τονίζει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την δυσφήμιση που έχει υποστεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Περιήλθε σε γνώση της επιχείρησης , η καταγγελία του μαθητευόμενου μάγειρα Στέφανου Νικόπουλου για την ύπαρξη διαπληκτισμού με άλλον μάγειρα του εστιατορίου μας στην Κέρκυρα, η οποία οδήγησε κατά τους ισχυρισμούς του πρώτου, σε σωματικές του βλάβες. Η πλευρά του καταγγελόμενου μάγειρα αρνείται και αποκρούει ως αναληθείς τις κατηγορίες που εμπεριέχονται στην καταγγελία,  επιφυλασσόμενη των δικαιωμάτων της και ιδίως της αστικής και ποινικής καταδίκης του καταγγέλοντος. Η υπόθεση έχει αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης , η οποία θα αποφανθεί στο μέλλον. Η διεύθυνσή μας , με αφορμή το περιστατικό αυτό, το οποίο θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ των εργαζομένων οποιασδήποτε επιχείρησης, θα λάβει τα δέοντα μέτρα.

Στην εν λόγω καταγγελία , εμπεριέχονται επιπλέον ψευδείς αναφορές σχετικά με την διεύθυνση της επιχείρησής μας, οι οποίες ως συκοφαντικές και δυσφημιστικές μας προκαλούν ζημία. Δηλώνουμε ότι για το λόγο αυτό, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.

Επίσης διάφοροι, υιοθετούν και αναπαράγουν άκριτα το περιεχόμενο της καταγγελίας, δίδοντας μάλιστα άλλοτε διαφορετική διάσταση από αυτή που έχει, με γενικεύσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και άλλοτε αλλοιώνοντας την πραγματικότητα, προσπαθώντας να προκαλέσουν συνειρμικές αναφορές με άλλες υποθέσεις ή καταστάσεις, με τρόπο άκρως συκοφαντικό και προσβλητικό, τόσο για την επιχείρησή μας, όσο και για το πρόσωπο του κου Έκτορα Μποτρίνι, στους οποίους προκαλείται ζημία. Για τις περιπτώσεις αυτές δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.

Η επιχείρησή μας, η οποία έχει βραβευθεί διεθνώς και απασχολεί επί δεκαετίες εκατοντάδες εργαζομένων στην Αθήνα και στην Κέρκυρα , χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα μαζί τους , προσπαθεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας αλλά ταυτόχρονα να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που προκλήθηκαν κατά την οικονομική κρίση. Κοντά μας έχουν μαθητεύσει δεκάδες σεφ , οι οποίοι σήμερα εργάζονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αυτονόητα θα υπερασπιστούμε το κύρος και τη φήμη μας από τις όποιες αβάσιμες, αναληθείς και υστερόβουλες επιθέσεις έχουμε δεχθεί και δεχόμαστε αλλά και από οποιεσδήποτε κακότροπες εις βάρος μας συμπεριφορές».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =