αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσοχή για όσους κανονίζουν ταξίδια με την EasyJet- Κόβει και άλλες πτήσεις η εταιρία

Προσοχή για όσους κανονίζουν ταξίδια με την EasyJet- Κόβει και άλλες πτήσεις η εταιρία

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ΕasyJet ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι περικόπτει περισσότερες πτήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο για να βοηθήσει στη διαχείριση λειτουργικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ελλείψεων προσωπικού σε υπηρεσίες εδάφους και πτήσεων στο Λονδίνο Gatwick και το Άμστερνταμ.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι αναμένει τώρα η χωρητικότητά της το τρίμηνο έως το τέλος Ιουνίου να ανέρχεται περίπου στο 87% των επιπέδων του 2019 και το τέταρτο τρίμηνο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου να διαμορφώνεται περίπου 90%, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει αντίκτυπος στα κόστη.

Τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει ότι αναμένει να λειτουργήσει το 90% του 2019 αυτό το τρίμηνο και περίπου το 97% το τέταρτο. Η εταιρία σημείωνε ότι η πολύ σφιχτή αγορά εργασίας για τα πληρώματα σε συνδυασμό με τους αυξημένους ελέγχους ασφαλείας για το προσωπικό έχουν επιδεινώσει το πρόβλημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος Johan Lundgren δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρεία λυπάται που δεν μπορεί να προσφέρει το επίπεδο υπηρεσιών που αναμένουν οι ταξιδιώτες.

«Ενώ τις τελευταίες εβδομάδες οι δράσεις που αναλάβαμε μας οδήγησαν να συνεχίσουμε να εκτελούμε έως και 1.700 πτήσεις και να μεταφέρουμε έως και ένα 250.000 ταξιδιώτες την ημέρα, το απαιτητικό περιβάλλον λειτουργίας δυστυχώς συνεχίζει να έχει αντίκτυπο, οδηγώντας στις ακυρώσεις πτήσεων», είπε.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 5 =