αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠροσλήψεις στη Θεσσαλονίκη κάνει ο «γίγαντας» Pfizer- Για 30 θέσεις έλαβε 1.650 βιογραφικά (Link)

Προσλήψεις στη Θεσσαλονίκη κάνει ο «γίγαντας» Pfizer- Για 30 θέσεις έλαβε 1.650 βιογραφικά (Link)

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι άνθρωποι της Pfizer για το νέο digital hub στη Θεσσαλονίκη. Το Κέντρο αρχικά θα στεγάζεται σε μεταβατικό χώρο, στον πολυχώρο “Phoenix Center”. 

Το τελικό κτίριο θα είναι έκτασης 3 χιλιάδων τ.μ. και, με βάση το χρονοδιάγραμμα του φαρμακευτικού ομίλου, το  digital hub θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία μέσα στο 2021. Σε πλήρη λειτουργία το digital hub θα απασχολεί 500 επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης στα αντικείμενα της τεχνητής νοημοσύνης, των μεγάλων δεδομένων και των analytics.

Η Pfizer έχει ξεκινήσει τις προσλήψεις. Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος είναι ότι για τις 30 διοικητικές θέσεις, εστάλησαν 1.650 βιογραφικά, το 15% εξ αυτών μάλιστα από Έλληνες του εξωτερικού που προφανώς αναζητούν μια ευκαιρία επιστροφής στην πατρίδα.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις θέσεις που είναι τώρα ανοιχτές μέσα από το επίσημο site της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν το βιογραφικό τους εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =