αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει ο Βενέτης σε πολλές ειδικότητες- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει ο Βενέτης σε πολλές ειδικότητες- Που να στείλεις βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει ο ΒΕΝΕΤΗΣ. H εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Κηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία και ανακαλύπτοντας πρώτη τα μυστικά της πρόσμειξης αγνών υλικών και γεύσεων, η ΒΕΝΕΤΗΣ οδήγησε τις εξελίξεις στον κλάδο της αρτοποιίας, καθώς εισήγαγε πρώτη πληθώρα νέων προϊόντων και χάραξε τις γευστικές γραμμές στις οποίες κινείται μέχρι σήμερα η αγορά.

Σήμερα, μετά από 70 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗΣ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 85 σημείων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Η εταιρία διατηρεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Λυκόβρυση Αττικής συνολικού εμβαδού 14.000 τ.μ. που πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές ποιότητας και απασχολεί συνολικά -με τα καταστήματα και τις θυγατρικές της- περίπου 1.200 εργαζομένους. Έχοντας ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών η ΒΕΝΕΤΗΣ έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας τόσο στη μονάδα παραγωγής όσο και στα καταστήματά της.

Τώρα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Και όπως θα δεις αναζητά πολλές ειδικότητες. Πατώντας πάνω στα links μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις βιογραφικό.

Πωλήτριες/Πωλητές – Γουδί

Πωλήτρια/Barista – Νέα Ερυθραία

Οδηγός

Barista – Βούλα & Βάρκιζα

Barista/Πωλήτριες – Αθήνα

Πωλήτριες/Πωλητές – Χολαργός

Πωλήτριες/Πωλητές – Πλατεία Aττικής

Πωλήτριες – Bούλα & Βάρκιζα

Βοηθός Αρτοποιού/Αρτεργάτης

Συντονιστής Digital Marketing

Barista/Πωλήτριες – Βόρεια Προάστια

Πωλήτριες/Πωλητές – Κηφισιά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =