αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει η Sky Express σε πολλές ειδικότητες. Μπορείς να στείλεις βιογραφικό τώρα

Προσλήψεις κάνει η Sky Express σε πολλές ειδικότητες. Μπορείς να στείλεις βιογραφικό τώρα

Προσλήψεις σε διάφορες ειδικότητες κάνει η Sky Express. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2005 από τον Μιλτιάδη Τσαγκαράκη, πρώην Γενικό Διευθυντή και κυβερνήτη των Ολυμπιακών Αερογραμμών καθώς και από τον Γιώργο Μαυραντωνάκη, πρώην Γενικό Διευθυντή Λειτουργικής Υποστήριξης και Υπόλογο Διευθυντή των Ολυμπιακών Αερογραμμών και πρώην Σύμβουλο του Προέδρου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Τον Ιούλιο του 2005, ξεκίνησε προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις καθώς και πτήσεις εμπορευματικών μεταφορών, αεροταξί, ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εκδρομές και περιηγήσεις.

Η Sky Express Aircargo ήταν μια κοινή προσπάθεια με την ομάδα Finaval, με έμφαση στις μεταφορές εμπορευμάτων μεταξύ της Ευρώπης και της Άπω Ανατολής. Το 2016 και το 2017 βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Airline Marketing Workshop – Airline Awards του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ως η Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία μικρών διαδρομών (Fastest Growing Airline Thin Route).

Στις 16 Οκτωβρίου 2020, ανακοινώθηκε από την εταιρεία η συνεργασία με την Airbus, μέσω της απόκτησης έξι νέων Α320neo Airbus.

Τώρα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − four =