αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠροσλήψεις εργατών κάνει η Motor Oil. Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις εργατών κάνει η Motor Oil. Που να στείλεις βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις εργατών έχει αυτή τη στιγμή η Motor Oil. Συγκεκριμένα ζητούνται εργάτες για απασχόληση στο διυλιστήριο της Motor Oil, στο Νομό Κορινθίας. Επιθυμητή ηλικία από 25 έως 45 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την σχετική αγγελία και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

Το διυλιστήριο βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, περίπου 70 χλµ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μαζί µε τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις διακίνησης καυσίµων αποτελεί το μεγαλύτερο αμιγώς ιδιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα της Ελλάδας και θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης µε βαθμό πολυπλοκότητας 11,54 (Nelson Complexity Index).

Έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας διαφόρων τύπων αργού και παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πετρελαίου, εξυπηρετώντας τις εταιρείες εμπορίας πετρελαίου στην Ελλάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του διατίθεται στο εξωτερικό. Επιπλέον, είναι το μοναδικό ελληνικό διυλιστήριο που παράγει βασικά λιπαντικά. Τα προϊόντα που παράγονται στο διυλιστήριο καλύπτουν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Εξαιτίας της πολυπλοκότητας του διυλιστηρίου, η Motor Oil παράγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, προσαρμόζοντας το τελικό παραγόμενο προϊόν (product mix) στις ανάγκες της αγοράς, διασφαλίζοντας καλύτερες τιμές διάθεσης και επιτυγχάνοντας καλύτερα περιθώρια διύλισης έναντι των άλλων σύνθετων διυλιστηρίων της Μεσογείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 12 =