αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠριν από 15 χρόνια, ο Mark Zuckerberg κάλεσε 5 φίλους του για να τους παρουσιάσει ένα project. Μόνο 2 πήγαν. Και έγιναν πλούσιοι

Πριν από 15 χρόνια, ο Mark Zuckerberg κάλεσε 5 φίλους του για να τους παρουσιάσει ένα project. Μόνο 2 πήγαν. Και έγιναν πλούσιοι

Οι ευκαιρίες είναι παντού γύρω μας. Αρκεί να μπορέσεις να τις δεις. ‘Η να τις ακούσεις. Αυτό δείχνει η ιστορία την οποία παρέθεσε ο επιχειρηματίας και marketer, Reuven Cohen, στο Linkedin.

Πριν από περίπου 15 χρόνια, ο Mark Zuckerberg κάλεσε 5 φίλους του στο φοιτητικό του δωμάτιο. Τότε σπούδαζε στο Χάρβαρντ. Σκοπός της συνάντησης ήταν να τους μιλήσει για ένα business project. Μόνο 2 από τους φίλους πήγαν να μιλήσουν μαζί του. Σήμερα, οι δύο αυτοί φίλοι είναι δισεκατομμυριούχοι. Πρόκειται για τους Dustin Moskovitz (περιουσία 6,5 δισ. δολάρια) και τον Eduardo Saverin (περιουσία 3,4 τρισ. δολάρια).

Το χρήσιμο μάθημα: Όταν ένας φίλος θέλει να σου μιλήσει για μια ευκαιρία, άκουσε τον. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Για την ιστορία, εκείνο το project για το οποίο ήθελε να μιλήσει ο Zuckerberg στους φίλους του, ήταν το Facebook.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + fourteen =