αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πριν από ακριβώς 39 χρόνια ξεκίνησα την Dell από το φοιτητικό δωμάτιο μου»: Ο Michael Dell θυμήθηκε το ξεκίνημα του τεχνολογικού κολοσσού

«Πριν από ακριβώς 39 χρόνια ξεκίνησα την Dell από το φοιτητικό δωμάτιο μου»: Ο Michael Dell θυμήθηκε το ξεκίνημα του τεχνολογικού κολοσσού

Το ξεκίνημα της Dell θυμήθηκε ο ιδρυτής της εταιρίας, το οποίο έγινε πριν από ακριβώς 39 χρόνια. Ο Michael Dell έκανε την σχετική ανάρτηση στο Linkedin, σημειώνοντας ότι ο τεχνολογικός κολοσσός ξεκίνησε κάποτε από το φοιτητικό του δωμάτιο. Με στόχο να κάνει την τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους.

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει μιλήσει ξανά για εκείνο το ξεκίνημα. «Ξεκίνησα την εταιρία με 1.000 δολάρια, μια εβδομάδα πριν τις τελικές μου εξετάσεις ως πρωτοετής» έχει πει στο CNBC.

«Ίσως δεν ήταν τόσο καλή ιδέα αυτό, αλλά όταν είστε 19 ετών, δεν έχετε αναπτύξει όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε όσον αφορά την κρίση και την ορθολογική σκέψη» συμπληρώνει. Αλλά η αρχή έγινε. Ενώ ήταν ακόμα φοιτητής. Και αν κρίνουμε από την συνέχεια, μάλλον έκανε την σωστή επιλογή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − five =