αρχικηVIRAL«Πρεμιέρα» την 1η Δεκεμβρίου για τα παπούτσια που δένονται μόνα τους

«Πρεμιέρα» την 1η Δεκεμβρίου για τα παπούτσια που δένονται μόνα τους

Σε κυκλοφορία αναμένεται να τεθούν την 1η Δεκεμβρίου τα παπούτσια τα οποία δένονται μόνα τους, επαναφέροντας στη μνήμη την κωμική σειρά ταινιών της δεκαετίας του 1980 «Επιστροφή στο Μέλλον» («Back to the Future»).

Πάντως, για να αποκτήσει κανείς τα «HyperAdapt 1.0» της Nike, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καταβάλλοντας ποσό 720 δολαρίων (ή 668 ευρώ), σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, τον οποίο επικαλείται ο ιστότοπος Mashable.

Όπως είχε εξηγήσει το στέλεχος της Nike, Τίφανι Μπιρς, τον Μάρτιο -κατά την παρουσίαση της νέας σειράς υποδημάτων- «παίρνεις το παπούτσι, βάζεις μέσα το πόδι σου και όταν η φτέρνα χτυπάει τον αισθητήρα, κλείνουν αυτόματα και προσαρμόζονται για να νιώθεις άνετα».

Η ίδια είχε διευκρινίσει επίσης ότι, εάν θέλει κάποιος καλύτερη προσαρμογή, με ένα κουμπί μπορεί να σφίξει ή να χαλαρώσει τα κορδόνια του.

Αυτό που πάντως δεν θα πρέπει να ξεχνούν όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο παπούτσι, είναι να το φορτίζουν περίπου κάθε δύο εβδομάδες για τρεις ώρες, καθώς ο μηχανισμός λειτουργεί με μπαταρίες.

Η νέα σειρά παπουτσιών θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες διαθέσιμη σε τρία χρώματα, ενώ ο πρώτος που τα δοκίμασε, ήταν ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =