αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πρεμιέρα» για το Facebook Pay. Και είναι αυτό που νομίζεις

«Πρεμιέρα» για το Facebook Pay. Και είναι αυτό που νομίζεις

Μπορεί πλέον να υπάρχει μια πληθώρα τρόπων για να κάνεις οικονομικές συναλλαγές μέσω του smartphone ή του laptop σου, όμως αυτό δεν σταματά τα σχέδια του Facebook. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε το Facebook Pay. Και είναι αυτό που νομίζεις. Ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Μέσω του Facebook Pay ο χρήστης θα μπορεί να κάνει οικονομικές συναλλαγές σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου (Messenger, Instagram, WhatsApp). Και φυσικά στην πλατφόρμα του Facebook και το Marketplace του.

Η «πρεμιέρα» θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Αρχικά μόνο για το Facebook και το Messenger του. Και μόνο για τους χρήστες των ΗΠΑ. Σταδιακά θα υπάρξει επέκταση και στον υπόλοιπο κόσμο.

Για να «τρέξει» όλο αυτό το σύστημα, η εταιρία θα συνεργαστεί με τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες και το PayPal. Και όπως διευκρινίζεται, το Facebook Pay δεν έχει κάποια «σύνδεση» με το κρυπτονόμισμα Libra που είχε ανακοινώσει το FB πριν λίγο καιρό.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/xD-N5afYljQ46glP4t8GYBaqyrk=/0x0:1772x1726/1200x0/filters:focal(0x0:1772x1726):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/19369901/FB_Pay_Transaction_History.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 5 =