αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πρεμιέρα» για την συνδρομητική τηλεόραση της Wind- Πόσο κοστίζει

«Πρεμιέρα» για την συνδρομητική τηλεόραση της Wind- Πόσο κοστίζει

Και εγένετο Wind Vision. Μπορεί η Wind να πήγε πίσω αρκετές φορές την ανακοίνωση της επίσημης εισόδου της στην συνδρομητική τηλεόραση αλλά όπως όλα δείχνουν η καθυστέρηση άξιζε τον κόπο. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για το επίσημο λανσάρισμα της τηλεοπτικής πλατφόρμας, ο Πρόεδρος Wind Hellas, Νάσος Ζαρκαλής ανέφερε ότι το 2018 είναι η χρονιά της τηλεόρασης για την Wind.

H Wind Vision όπως ανέφερε, έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που θα βλέπουν οι συνδρομητές τηλεόραση, καθώς είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα ή οποία “παντρεύει” τις δυνατότητες του ίντερνετ με αυτές τις συνδρομητικής και της ελεύθερης τηλεόρασης.

Πρόκειται για την πρώτη Android TV στην Ελλάδα και μια από τις δέκα πρώτες στην Ευρώπη

Από τα πλεονεκτήματα της είναι η δυνατότητα παροχής του Netflix καθώς , όπως είναι γνωστό, και των αθλητικών καναλιών της Nova.

Η Wind Vision θα παρέχετε από αύριο σε δύο πακέτα το Family Pack (9,90 ευρώ τον μήνα) και το Full Pack (24,9 ευρώ) το οποίο περιλαμβάνει και τα αθλητικά κανάλια της Nova. To Netflix θα προσφέρεται με την πλατφόρμα της WIND μαζί με άλλα, συνολικά 60 συνδρομητικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και των Novasports, σε συνεργασία με τη Nova.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − eight =