αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠρεμιέρα για την πλατφόρμα Disney+ στην Ελλάδα. Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής

Πρεμιέρα για την πλατφόρμα Disney+ στην Ελλάδα. Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής

Πρεμιέρα κάνει αύριο, 14 Ιουνίου, η πλατφόρμα Disney+ στην Ελλάδα. Με μηνιαία συνδρομή τα 8,99 ευρώ (ή €89,90 για ετήσια συνδρομή). Παράλληλα, με την Ελλάδα η πλατφόρμα Disney+ θα ξεκινήσει και σε 41 άλλες χώρες.

Θα μπορείτε να έχετε μέχρι 7 λογαριασμούς, 10 συσκευές και 4K UHD/HDR (και IMAX σε ταινίες όπου υπάρχει διαθεσιμότητα). Οι γονείς θα μπορούν να δημιουργήσουν “παιδικά” accounts για τα παιδιά τους, σημειώνοντας μέχρι πιο ηλικιακό όριο θα υπάρχει διαθέσιμο υλικό.

Με το άνοιγμα η πλατφόρμα θα έχει πάνω από 800 ταινίες, 450 σειρές και 120+ νέες πρωτοτυπες ταινίες και σειρές από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Fox, FOX, ABC, FX και επιλεγμένα projects του Hulu.

Η εφαρμογή θα υπάρχει σε τηλεοράσεις (Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast, Hisense, LG, Panasonic, Samsung), φορητές συσκευές (Amazon Fire, Android, iPhone/iPad), υπολογιστές (Chrome OS, macOS, Windows PC), κονσόλες gaming (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S).

Τα animation θα είναι στον μεγαλύτερο αριθμό τους μεταγλωτισμένα και με υπότιτλους, είτε είναι παλιότερα projects είτε νεότερα, όπως το “The Bad Batch”.

Το γραφείο της Disney στην Ελλάδα απασχολεί 40 άτομα, αριθμός ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί τους επόμενους μήνες, με νέες προσλήψεις.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 4 =