αρχικηVIRALΠραγματικός αριθμός τηλεφώνου προβλήθηκε καταλάθος σε νέα σειρά του Netflix. Και καταλαβαίνεις τι έγινε μετά…

Πραγματικός αριθμός τηλεφώνου προβλήθηκε καταλάθος σε νέα σειρά του Netflix. Και καταλαβαίνεις τι έγινε μετά…

Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα που «τρελάθηκε» από τις χιλιάδες φάρσες και τα μηνύματα που έλαβε αφού ο αριθμός τηλεφώνου της παρουσιάστηκε ως βασικό σημείο πλοκής στην επιτυχία του Netflix «Squid Game», μπορεί πλέον να ησυχάσει.

Το Netflix και η τοπική εταιρεία παραγωγής Siren Pictures δήλωσαν την Τετάρτη ότι θα επεξεργαστούν σκηνές για να αφαιρέσουν τον αριθμό τηλεφώνου, ο οποίος εμφανίζεται στο μυστηριώδες προσκλητήριο που δίνεται σε πιθανούς παίκτες των θανατηφόρων παιδικών παιχνιδιών.

Το θρίλερ που απεικονίζει διαγωνιζόμενους να παίζουν μέχρι θανάτου σε μια προσπάθεια να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν (35 εκατομμύρια ευρώ) έγινε διεθνής επιτυχία όταν έκανε πρεμιέρα στo Netflix τον περασμένο μήνα.

Ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός SBS μετέδωσε μια συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του τηλεφωνικού αριθμού, Κιμ Γκιλ Γιάνγκ, μια γυναίκα που διευθύνει μια επιχείρηση στη νοτιοανατολική κομητεία Seongju. Η γυναίκα έδειξε μερικά από τα μηνύματα που είχε λάβει, συμπεριλαμβανομένων αιτημάτων για προσκλήσεις για να συμμετάσχει στο Squid Game.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε το Netflix την Τετάρτη, ζητώντας από τους θαυμαστές να απέχουν από φάρσες ή μηνύματα.

Η γυναίκα είπε στο SBS τον περασμένο μήνα ότι ήταν αδύνατο να αλλάξει τον αριθμό της λόγω επαφών με πελάτες και είχε απορρίψει, μάλιστα, μια προσφορά ύψους 1 εκατομμυρίου γουόν (84,023 δολάρια) ως αποζημίωση. Το SBS ανέφερε ότι από τότε της έχει προσφερθεί αποζημίωση έως και 5 εκατομμύρια γουόν.

Η Netflix και η Siren Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν τυχόν προσφορές αποζημίωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 14 =