αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρέπει να σας πω ότι φοβάμαι»: Ο νέος CEO της Uber, έγραψε ένα ιδιαίτερο γράμμα στην πρώην ομάδα του

«Πρέπει να σας πω ότι φοβάμαι»: Ο νέος CEO της Uber, έγραψε ένα ιδιαίτερο γράμμα στην πρώην ομάδα του

Ναι, ακόμα και οι «μεγάλοι» φοβούνται. Μπορεί κάποιος να έχει πολλά χρόνια εμπειρίας, καλά skills και αποδεδειγμένες επιτυχίες, ωστόσο όταν πρέπει να γίνει ένα μεγάλο βήμα, πάντα υπάρχει άγχος. «Πρέπει να σας πω ότι φοβάμαι» τονίζει, ανάμεσα σε άλλα, ο νέος CEO της Uber, Dara Khosrowshahi, σε γράμμα που έστειλε στην πρώην ομάδα του στην Expedia.

Και πως να μη φοβάται; Η Uber είναι μια από τις πιο πετυχημένες startups που έχουμε δει σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τεράστια πλέον αξία. Από την άλλη μεριά, είναι και ένα project που έχει επικριθεί σε αρκετές χώρες στις οποίες έχει επεκταθεί. Και φυσικά, η αποχώρηση του CEO, Travis Kalanick, δεν έγινε και με τον καλύτερο τρόπο.

«Ήμουν εδώ στην Expedia για τόσο πολύ χρόνο, που έχω ξεχάσει πως είναι η ζωή έξω από αυτό το μέρος», λέει χαρακτηριστικά ο Dara Khosrowshahi στο γράμμα του, που φέρνει στη δημοσιότητα το Recode.net.

Σημειώνοντας, ότι σε όλα αυτά τα χρόνια έμαθε σημαντικά πράγματα και τώρα η υπόλοιπη ομάδα πρέπει να προχωρήσει, να βγει έξω από τη «ζώνη άνεσης» της και να μάθει νέες δεξιότητες. Μίλησε και για την απόφαση του να αποχωρήσει, τονίζονταν ότι ήταν μια από τις «πιο σκληρές αποφάσεις» της ζωής του.

Όπως εξηγεί είχε την τύχη να διαχειρίζεται την Expedia για πάνω από 12 χρόνια, και όσοι ήταν μαζί του στο «ταξίδι», γνωρίζουν ότι για τον ίδιο δεν ήταν εύκολη απόφαση. Παρόλα αυτά, ο έμπειρος businessman έκανε την μεγάλη κίνηση. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + eight =