αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠου ανοίγουν νέα καταστήματα McDonald’s στην Ελλάδα

Που ανοίγουν νέα καταστήματα McDonald’s στην Ελλάδα

Σταθερή ανάπτυξη καταγράφει η McDonald’s στην Ελλάδα χάρης στο αναπτυξιακό πλάνο που υλοποιεί η Premier Capital Hellas, μέλος του μαλτέζικου ομίλου Premier Capital, που ανέλαβε Developmental Licencee του αμερικανικού σήματος το 2011 επενδύοντας συνολικά πάνω από 30 εκατ. ευρώ στην τοπική αγορά. Μάλιστα, εν μέσω πανδημίας επένδυσε σχεδόν 9 εκατ. ευρώ.

Πρόσφατα η Premier Capital Hellas ανακοίνωσε επένδυση 1,35 εκατ. ευρώ στο 26ο εστιατόριο McDonald’s στο Piraeus Retail Park της Trade Estate, στην Πειραιώς 86. Αναμένεται μάλιστα να έχει θέση και στο εμπορικό πάρκο που αναπτύσσεται στη Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, όπως έγινε γνωστό από στελέχη του ομίλου Fourlis που αναπτύσσει στο σημείο εμπορικό πάρκο μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που έχει η θυγατρική του, Trade Estates, με την Ten Brinke. Σύμφωνα δε με πηγές στην αγορά ακινήτων, η McDonald’s ετοιμάζεται να επεκτείνει την παρουσία της και στη Θεσσαλονίκη ανοίγοντας τους επόμενους μήνες το 3ο της κατάστημα στην πόλη.

Έτσι στο τέλος του έτους η αλυσίδα αναμένεται να αριθμεί 28 εστιατόρια πριμοδοτώντας έτσι το τζίρο της, ο οποίος το 2021 ενισχύθηκε σε ποσοστό 38%. Η επίδοση αυτή κατέστησε την Ελλάδα κορυφαία χώρα στην κατάταξη των αγορών στις οποίες η Premier Capital αναπτύσσει επίσης τη McDonald’s (Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία). Η Ρουμανία εμφάνισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με αύξηση πωλήσεων 30%, ενώ η Βαλτική και η Μάλτα κατέγραψαν αύξηση 19%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 5 =