αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠου αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα Burger King στην Ελλάδα

Που αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα Burger King στην Ελλάδα

Με προσεκτικά βήματα κάνει την είσοδό της στην ελληνική αγορά η Burger King μέσα από τα αεροδρόμια της Fraport Greece

Στο πρόγραμμα της αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων, στρατηγική προτεραιότητα της Fraport Greece αποτελεί η προσέλκυση περισσότερων ελληνικών καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένων brands, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, η SSP, κορυφαίος όμιλος στον κλάδο της εστίασης παγκοσμίως και η Fraport Greece, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν τη διάσημη αλυσίδα Burger King στην ελληνική αγορά ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στη Ρόδο.

H συνέχεια πάλι σε αεροδρόμιο;

Σε ότι αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα αυτή αναμένεται να συνεχισθεί σε πρώτη φάση σε χώρους αεροδρομίων. Όπως ανέφερε, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του Burger King στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ο κ. Γιώργος Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος της SSP για την Ανατολική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή, «συζητούμε με τη Fraport Greece, την πιθανότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος.»

Το τοπίο παραμένει θολό σε ότι αφορά την ανάπτυξη της αλυσίδας εκτός χώρων αεροδρομίων στην Ελλάδα. Το master franchise φέρεται να κατέχει ακόμη η Burger King South East Europe (SEE). H εταιρεία είχε αναλάβει από τον Δεκέμβριο του 2014, την επέκταση στην Ελλάδα όμως τα γεγονότα του 2015, με αποκορύφωμα τα capital controls, έβαλαν φρένο στα σχέδια της. Ήδη από πέρυσι έχει μεταπηδήσει σε ανταγωνιστική εταιρεία ο Δημήτρης Ζηδιανάκης, το μόνο στέλεχος που είχε γίνει γνωστό ότι ηγούνταν της προσπάθειας εισόδου της Burger King στην Ελλάδα.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 10 =