αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η παλίρροια την επόμενη ημέρα»:5+1 σοφές φράσεις από τον Tom Hanks

«Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η παλίρροια την επόμενη ημέρα»:5+1 σοφές φράσεις από τον Tom Hanks

Σίγουρα ξέρει από success stories. Ενώ συχνά τον βλέπουμε και στην Ελλάδα. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς του Hollywood. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες. Και σίγουρα, ξέρει το τι πρέπει να κάνει κάποιος, για να ακολουθήσει μια πετυχημένη καριέρα. Μιλάμε για τον Tom Hanks.

Ο ίδιος, κατά την διάρκεια της διαδρομής του έχει πει αρκετές σοφές φράσεις, που ίσως σε βοηθήσουν να καταγράψεις το δικό σου success story. Το It’s Possible θυμάται 6 από αυτές.

1# Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν στο κρεβάτι τη νύχτα σκεπτόμενοι: «Ήταν μια καλή μέρα». Είμαι ένας από εκείνους που ανησυχούν και ρωτούν: «Τι έκανα λάθος σήμερα;»

2# Νομίζω ότι ο μόνος δρόμος που μπορείς να επιλέξεις, όπως έκανα κι εγώ, είναι να λες ‘όχι’ σε πράγματα που δεν θέλεις να κάνεις.

3# Ήρωας είναι κάποιος που εθελοντικά βαδίζει προς το άγνωστο.

4# Ποτέ μην τα παρατάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η παλίρροια την επόμενη ημέρα.

5# Αν δεν ήταν δύσκολο, όλοι θα το έκαναν. Είναι η δυσκολία που το κάνει σπουδαίο.

6# Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θα πάρεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + ten =