αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ μην αφήνεις κάποιον να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι»: Η σκηνή από το ‘Κυνήγι της ευτυχίας’ που πρέπει να δεις

«Ποτέ μην αφήνεις κάποιον να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι»: Η σκηνή από το ‘Κυνήγι της ευτυχίας’ που πρέπει να δεις

Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουμε δει, και σίγουρα μια ταινίες που πρέπει να δει κάθε νέος επιχειρηματίας. Μιλάμε για το «Κυνήγι της ευτυχίας». Με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ και τον (πραγματικό) γιό του. Κυκλοφόρησε το 2006. Σε μια από τις πιο συναισθηματικές σκηνές τις ταινίας, οι δυο τους φαίνονται να παίζουν μπάσκετ.

Αμέσως μετά, πατέρας και γιος κάθονται στην άκρη. «Ποτέ μην αφήνεις κάποιον να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι», λέει ο Γουίλ Σμιθ, απευθυνόμενος προς τον μικρό.

«Έχεις ένα όνειρο, πρέπει να το υπερασπιστείς», τονίζει.

Ενώ παράλληλα, ο Γουίλ Σμιθ λέει στον γιό του ακόμα μια αλήθεια: Πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν κάτι, θα σου πουν ότι και εσύ δεν μπορείς να το κάνεις. «Θέλεις κάτι; Πήγαινε και πάρε το», καταλήγει.  Είναι μια σύντομη σκηνή, που σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάθε νέο επιχειρηματία, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που έχει θέσει τον δικό του στόχο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 19 =