αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ δεν θα επένδυα σε μια startup, αν ο ιδρυτής έκανε κι άλλη δουλειά»: Ένας διάσημος επενδυτής λέει την άποψη του

«Ποτέ δεν θα επένδυα σε μια startup, αν ο ιδρυτής έκανε κι άλλη δουλειά»: Ένας διάσημος επενδυτής λέει την άποψη του

Είναι ένα θέμα που στριφογυρίζει στο μυαλό κάθε startupper. Το αν πρέπει να μπει full time στο project του ή να συνεχίσει να κάνει μια παράλληλη δουλειά. Ενώ οι απόψεις πάνω στο ζήτημα είναι πολλές, ένας διάσημος επενδυτής, έρχεται να δώσει τη δική του ξεκάθαρη γνώμη.

«Ποτέ δεν θα επένδυα σε εσένα, αν είχε και μια άλλη part time δουλειά. Πρέπει να δεσμευτείς 100%», λέει ο επενδυτής και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Kevin O’Leary.

Και συμπληρώνει, ότι επίσης δεν θα επένδυε σε έναν επιχειρηματία να είναι παράλληλα και στο σχολείο. Αφού πιστεύει ότι καμία άλλη δραστηριότητα δεν πρέπει να σου «τρώει» σημαντικό χρόνο, όταν ιδρύσεις μια startup. «Αν δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις το 110% του χρόνο σου, γιατί να σου δώσω χρήματα;» τονίζει ο ίδιος.

Ο Kevin O’Leary μπήκε στον κόσμο της επιχειρηματικότητας το 1983, όταν ίδρυσε την τεχνολογική εταιρία SoftKey Software Products, στο διαμέρισμα του. Και έκτοτε μετρά πολλές σημαντικές στιγμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 16 =