αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποιος είναι ο ήρωας σου;»: Ο Matthew McConaughey εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό, το πως πρέπει να σκέφτονται οι πετυχημένοι άνθρωποι

«Ποιος είναι ο ήρωας σου;»: Ο Matthew McConaughey εξηγεί μέσα σε 1 λεπτό, το πως πρέπει να σκέφτονται οι πετυχημένοι άνθρωποι

Μέσα σε μόλις 1 λεπτό, ο διάσημος ηθοποιός Matthew McConaughey, εξηγεί το πως πρέπει να σκέφτονται οι πετυχημένοι άνθρωποι. Την στιγμή που παραλάμβανε ένα ακόμα βραβείο του, παράθεσε μια σύντομη προσωπική ιστορία. «Όταν ήμουν 15 χρονών, ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο ήρθε και με ρώτησε: Ποιος είναι ο ήρωας σου;», θυμάται ο ίδιος.

«Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ. Δώσε μου 2 εβδομάδες» είπε ο Matthew McConaughey. Και συνέχισε: «Επέστρεψαν μετά από 2 εβδομάδες, βρήκα το ίδιο άτομο και του είπα: Το σκέφτηκα. Ξέρεις ποιος είναι ο ήρωας μου; Είμαι εγώ σε 10 χρόνια».

Μόλις ο ηθοποιός έφτασε στα 25 του, δηλαδή 10 χρόνια μετά, το ίδιο πρόσωπο πήγε πάλι στον Matthew McConaughey. Τον ρώτησε: «Λοιπόν, τώρα είσαι ήρωας;». Η απάντηση του νεαρού McConaughey ήταν αρνητική. Αλλά έδωσε μια νέα… προθεσμία: «Ο ήρωας μου είμαι εγώ, στα 35 μου». Όπως εξηγεί, κάθε ημέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο της ζωής του, ο «ήρωας» του ήταν ο εαυτός του, 10 χρόνια μακριά.

«Ποτέ δεν θα γίνω ο ήρωας μου», παραδέχεται ο Matthew McConaughey.

Και τότε γιατί έχει όλο αυτό το σκεπτικό; Ξέρει ότι δεν θα γίνει ο ήρωας του και είναι ΟΚ με αυτό, όπως λέει. Όμως έχοντας όλο αυτό το σκεπτικό, συνεχίζει πάντα να προσπαθεί και να κυνηγά τα όνειρα του. Κάθε ημέρα που περνά. Και η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ. Έτσι πρέπει να σκέφτονται οι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν πετυχημένοι. Ακόμα κι αν τελικά, δεν γίνουν «ήρωες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + five =