αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοιοι θα κρατούν πλέον το «τιμόνι» του Ομίλου Νιτσιακος

Ποιοι θα κρατούν πλέον το «τιμόνι» του Ομίλου Νιτσιακος

Η είδηση είναι γνωστή: O Θεώδορος Νιτσιάκος έχασε την ζωή του πριν μερικές ημέρες, μετά από τροχαίο δυστήχημα στα Ιωάννινα. Τι θα γίνει όμως με την περιουσία και τις επιχειρήσεις που αφήνει πίσω ο γνωστός επιχειρηματίας;

Σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό ο κύκλος εργασιών του ομίλου Νιτσιάκου διαμορφώθηκε το 2018 σε 347 εκατ. ευρώ αυξημένος κατά 7% σε σχέση με το 2017 ενώ τα μετά φόρων κέρδη ήταν της τάξης των 3,2 εκατ. ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία διαθέτει χαμηλό τραπεζικό δανεισμό για το μέγεθος της. Σε επίπεδο εργαζομένων αύξησε τους εργαζόμενους της σε 854 το 2018 έναντι 806 την προηγούμενη χρονιά. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων μέσω υπεργολαβιών ξεπερνάει τους 1.000.

Όπως αναφέρει το News247.gr, στο τιμόνι του ομίλου βρίσκεται πλέον ο γιος του Θεόδωρου Νιτσιάκου, Κωνσταντίνος έχοντας στο πλευρό του τις αδελφές του Μαριλένα στον εμπορικό τομέα και την Αγγελική η οποία πέρα από τον ξενοδοχειακό τομέα τους τελευταίους μήνες έχει πλέον έντονη δραστηριότητα και στις παραγωγικές επιχειρήσεις της Νιτσιάκος.

Η παραγωγή μοσχαριού κρέατος, αρνιού αλλά και η είσοδός της στην αγορά του γύρου και των ιχθυοτροφών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της Νιτσιάκος. Συγκεκριμένα αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιορισμένο επίπεδο η κυκλοφορία μοσχαρίσιου κρέατος από την πιλοτική εκτροφή 150 βοοειδών. Στόχος την προσεχή τριετία είναι να δημιουργηθούν μονάδες εκτροφής και τυποποιητήριο κόκκινου κρέατος, στα Δολιανά Ιωαννίνων. Τέλος στο αρνίσιο κρέας προϊόν με την υπογραφή της Νιτσιάκος αναμένεται οτι θα κυκλοφορήσει στην αγορά φέτος το Πάσχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 5 =