αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοιοι θα επαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο της Shelman στη Ροδόπη

Ποιοι θα επαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο της Shelman στη Ροδόπη

Η βιομηχανία ξύλου Alpha Wood σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Δημήτρη Τακά που και αυτός δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο αποτελούν το νέο σχήμα που θα επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Shelman στη Ροδόπη.

Αν και από τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν προκύπτει το νέο ιδιοκτησιακό σχήμα, τα ονόματα τα αποκάλυψε χθες ο βουλευτής του νομού Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως σημειώνει το Euro2day.gr, η Alpha Wood ήταν η μητρική εταιρεία της Shelman πριν αυτή πτωχεύσει και τα δύο εργοστάσιά της σε Εύβοια και Μαρώνεια διακόψουν τη λειτουργία τους. Σήμερα λοιπόν -αφού το ακίνητο της Εύβοιας πουλήθηκε στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισανίδη- η Alpha Woods επιστρέψει στην Ροδόπη αποκτώντας το παραγωγικό «διαμάντι» της πρώην θυγατρικής τους σε συνεργασία με τον Δημήτρη Τακά, επιχειρηματία του κλάδου, προερχόμενο από την οικογένεια της πρώην Βαλκάν Εξπόρτ.

Alpha Woods και Δημήτρης Τακάς κατέβαλαν 5,77 εκατ. ευρώ και είναι υποχρεωμένοι πλέον να επαναλειτουργήσουν το εργοστάσιο τουλάχιστον για μια τριετία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =