αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠοιες είναι οι πιο επιτυχημένες Startups πλατφόρμες συναλλαγών;

Ποιες είναι οι πιο επιτυχημένες Startups πλατφόρμες συναλλαγών;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στη χρυσή εποχή των νεοσύστατων επιχειρήσεων. Σε όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες έχουν πάρει μεγάλες (και μικρές) ιδέες και τις έχουν μετατρέψει σε χρυσορυχεία.  Τα τελευταία χρόνια στο παιχνίδι έχουν μπει και οι διαδικτυακοί μεσίτες και πλατφόρμες συναλλαγών που σας επιτρέπουν να κάνετε τις αγοραπωλησίες σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Θέλετε να αγοράσετε μερίδια μετοχών, όπως  της Apple, του Facebook ή της Google; Η σκέφτεστε να ασχοληθείτε με το εμπόριο CFDs και Forex. Εάν ναι, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μία τέτοια πλατφόρμα και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μεσιτείας με τον διαδικτυακό μεσίτη.

Κάθε πλατφόρμα συναλλαγών είναι μοναδική. Και τώρα,  με κάθε μεσίτη να προσφέρει τόσο δελεαστικούς όρους, η απόφαση για το ποια πλατφόρμα συναλλαγών θα   χρησιμοποιήσετε, προκύπτει μέσα από τις μικροδιαφορές στη συνολική εμπειρία των συναλλαγών. Οι επενδυτικές επιλογές, τα εργαλεία διαπραγμάτευσης, η έρευνα αγοράς, η εκπαίδευση για αρχάριους, η εξυπηρέτηση πελατών και η ευκολία χρήσης είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη οι επενδυτές όταν επιλέγουν έναν μεσίτη. Χωρίς αμφιβολία, ο βασικότερος παράγοντας που πρέπει να προσέξετε είναι εάν  οι μεσίτες και οι πλατφόρμες συναλλαγών είναι αδειοδοτημένοι από την αρμόδια αρχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Στις παρακάτω λίστες αναφέρεται πως κυμαίνεται η δημοτικότητα των 5 καλύτερων εταιρειών ανάμεσα σε 472 τις τελευταίες 30 μέρες πριν τα τέλη Απριλίου.

Αρχικά, σας παρουσιάζουμε μία λίστα με τις καλύτερες νεοσύστατες εταιρείες στο χώρο της πλατφόρμας συναλλαγών με βάση δεδομένα σχετικά με το που βρίσκονται, τις δραστηριότητες τους, το ιστορικό χρηματοδότησης τους και τις τάσεις απόκτησης.

Σε αυτή τη λίστα φαίνονται οι τάσεις χρηματοδότησης των εταιρειών μετά από 880 γύρους χρηματοδότησης και συνολικό ποσό χρηματοδότησης 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: https://www.crunchbase.com/hub/trading-platform-startups

Ανάλογα με τις ανάγκες και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας μπορείτε να βρείτε την καταλληλότερη πλατφόρμα συναλλαγών και τον ιδανικό μεσίτη. Επιπλέον, μπορείτε να  αναζητήσετε εκπαιδευτικό υλικό, συμβουλές και κόλπα για επιτυχημένες συναλλαγές στο διαδίκτυο. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικού υλικού, ξεκινήστε από τα θέματα που απευθύνονται στους αρχάριους και αφού σιγουρευτείτε ότι τα έχετε κάνει κτήμα σας, συνεχίστε με θέματα που καλύπτουν και τους προχωρημένους, όπως διαπραγμάτευση ροής παραγγελιών, συμβουλές διαπραγμάτευσης, κέρδος χρημάτων με συναλλαγές και άλλα πολλά. Μαθαίνοντας σιγά σιγά και μέσα από την εμπειρία θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =