αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες λένε ότι η Apple ετοιμάζει gaming Mac- Πόσο θα κοστίζει

Πληροφορίες λένε ότι η Apple ετοιμάζει gaming Mac- Πόσο θα κοστίζει

Η στροφή της Apple σε νέες αγορές (για την ίδια) είναι εμφανής τα τελευταία χρόνια, και αν το 2019 χαρακτηρίστηκε από επενδύσεις σε υπηρεσίες (βλ. Apple TV+, Apple Arcade), τότε το 2020 ίσως αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την είσοδο της στον χώρο του hardcore gaming.

Σύμφωνα με το Techgear.gr που επικαλείται το Patently Apple, η Apple εργάζεται επάνω σε ένα gaming Mac που θα ανταγωνιστεί επάξια τα high-end pre-built gaming PCs. Η τιμή του υπολογίζεται κοντά στα 5,000 δολάρια και στόχος της Apple θα είναι καθαρά οι επαγγελματίες gamers, μιας και δύσκολα θα δώσει αυτά τα χρήματα ο μέσος gamer. Αυτό το Mac πιθανότατα θα έχει τη μορφή all-in-one υπολογιστή (όπως τα iMac), χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός νέου MacBook (ή κάποια άλλη ονομασία) με μεγάλη οθόνη.

Παρά το σημαντικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, οι έννοιες Mac και Gaming δύσκολα μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση, ωστόσο, αν αποδειχθεί αληθινή η αποκάλυψη της ιστοσελίδας Patently Apple δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση ειδικά στον χώρο των eSports. Αν θα ποντάραμε κάπου για την ανακοίνωση του, τότε θα λέγαμε το WWDC 2020 τον Ιούνιο του 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =