αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες από την Κίνα αναφέρουν ότι το Galaxy S8 θα έχει 8GB RAM

Πληροφορίες από την Κίνα αναφέρουν ότι το Galaxy S8 θα έχει 8GB RAM

Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Samsung θα είναι το Samsung Galaxy S8 και θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2017. Αν θεωρήσουμε ότι οι φήμες είναι σωστές, η ανακοίνωση θα είναι μεγάλη σε όλα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι θα υπάρξει έκδοση του Samsung Galaxy S8 με τεράστια οθόνη στις 6 ίντσες και θα φέρει την ονομασία Plus.

Σύμφωνα με τις σημερινές φήμες που έρχονται από το κινέζικο Weibo, η Samsung θα βάλει τεράστια μνήμη RAM 8GB στην επόμενη ναυαρχίδα της. Μάλιστα λέγεται ότι το chip θα παράγεται από την ίδια με τη διαδικασία των 10nm.

Επίσης, οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα έχει και UFS 2.1 flash storage chip. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί πληροφορίες για ενσωματωμένη μνήμη 256GB μαζί με μνήμη RAM 6GB.

Μπορεί ο leaker στο παρελθόν να έχει πέσει μέσα με πληροφορίες που αφορούσαν στη Samsung, όμως καμία πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, όπως το ότι τα 8GB RAM ίσως να μπούνε στο Samsung Galaxy S8 Plus, που μπορεί να ενσωματώνει και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Η κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S8 φημολογείται με οθόνη 5.1 ιντσών, επεξεργαστή Exynos 8895 στην παγκόσμια αγορά στην παγκόσμια αγορά και Snapdragon 835 σε ΗΠΑ και Κίνα. Θα τρέχει Android Nougat με Samsung Experience UI. Οι διαρροές ήθελαν τη Samsung να βάζει τον δικό της ψηφιακό βοηθό ονόματι Bixby, αλλά φαίνεται πως η Google στάθηκε εμπόδιο σε αυτό και είναι πολύ πιθανό να δούμε τελικά Google Assistant.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 9 =