αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα Galaxy S θα έχουν τιμή που θα φτάνει στα 1.550ευρώ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα Galaxy S θα έχουν τιμή που θα φτάνει στα 1.550ευρώ

Σε αναφορά που προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμφανίζεται η ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και η τιμή των Galaxy S10 τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε τρεις εκδόσεις, με την τιμή του κορυφαίου μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο να φτάνει σε υψηλά επίπεδα.

Η συγκεκριμένη αναφορά κάνει λόγο για την κυκλοφορία τριών διαφορετικών Galaxy S10 με οθόνη στις 5.8, 6.1 και 6.4 ίντσες και ultrasonic αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το αν θα βρίσκεται σε όλα τα μοντέλα ή μόνο σε αυτά με οθόνη 6.1 και 6.4 ιντσών, από τη στιγμή που το μοντέλο των 5.8 ιντσών προορίζεται σαν το “οικονομικό”, μια κίνηση παρόμοια με το iPhone XR της Apple.

Μια νέα λειτουργία στο επετειακό Galaxy S10 έχει να κάνει με τη φόρτιση, μιας και οι φήμες αναφέρουν ότι θα μπορεί ο χρήστης να φορτίζει ασύρματα, συμβατές συσκευές στην πλάτη του Galaxy S10, κάτι το οποίο είδαμε με τη λειτουργία Wireless Reverse Charging της Huawei, για ασύρματη φόρτιση συσκευών που θα τοποθετούνται πάνω στο Mate 20 Pro.

Όσον αφορά το πότε θα γίνει η αποκάλυψη των νέων Galaxy S10, αυτό αναμένεται να γίνει πριν την MWC2019 στις 25-28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, σε ειδικό Unpacked event της Samsung. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει οριστεί στις 8 Μαρτίου.

Κάθε φορά που έχουμε την κυκλοφορία μιας ναυαρχίδας, προσπαθούμε να μαντέψουμε πόσο ακριβά θα φτάσει η τιμή πώλησής της, τη στιγμή που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ξεπερνούν το φράγμα των 1000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το entry-level Galaxy S10 με οθόνη στις 5.8 ίντσες και επίπεδη οθόνη, θα κυκλοφορήσει με 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τιμή που θα ξεκινάει από τα 750 ευρώ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναφορικά με το μοντέλο των 6.1 ιντσών, θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 128GB και 512GB με τιμή 880 και 1100 ευρώ αντίστοιχα, τη στιγμή που το Galaxy S10 Plus με οθόνη 6.4 ιντσών, θα κυκλοφορήσει με 128GB, 512GB και 1TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τιμή 994, 1225 και 1550 ευρώ αντίστοιχα. Πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι δεν είναι γνωστό το αν η έκδοση με το 1TB θα αφορά την 5G έκδοση του S10, το οποίο πιστεύεται πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Τέλος, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι πληροφορίες που προέρχονται από πηγές και όχι από την ίδια τη Samsung, αλλά δεδομένης της κατάστασης με τις τιμές των ναυαρχίδων που κυκλοφορούν στην αγορά, δε θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη το να δούμε τις τιμές των Galaxy S10 να είναι πολύ κοντά με αυτές των iPhone.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 5 =