αρχικηVIRALΠληροφορίες αναφέρουν ότι ναυάγησε η συμφωνία του Έτερος Εγώ με το Netflix

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ναυάγησε η συμφωνία του Έτερος Εγώ με το Netflix

Δεν θα δούμε τελικά την πρώτη Ελληνική σειρά στο Netflix. Αφού οι συζητήσεις της Cosmote Tv με την αμερικανική πλατφόρμα φαίνεται ότι ναυάγησαν.

Συγκεκριμένα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Cosmote δήλωσε στο iefimerida.gr πως δεν προτίθεται να «πυροβολήσει τα πόδια του», χαρίζοντας ένα τόσο ισχυρό χαρτί σε μια άλλη ψηφιακή πλατφόρμα.

Η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του δημιουργού, προσέφερε τις προδιαγραφές που απαιτούνταν για να υπάρξει και το ανάλογο αποτέλεσμα, δεν επρόκειτο να «τσιμπήσει» στο δόλωμα του Netflix, όσο δελεαστικό κι αν ήταν αυτό. Το ποσό που προσέφερε η πλατφόρμα για τα δικαιώματα του «Έτερος Εγώ» ήταν εξαψήφιο και διόλου ευκαταφρόνητο.

Όσο όμως κι αν μοιάζει οξύμωρο, εκείνος που «καίγεται» αυτή την περίοδο για νέο, ελκυστικό περιεχόμενο είναι ο κολοσσός που ακούει στο όνομα Netfix, όπως σημειώνει το iefimerida.gr Το γεγονός επιβεβαίωσε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η ελεύθερη πτώση σε νέους συνδρομητές που κατέγραψε η πλατφόρμα το πρώτο τετράμηνο του 2021.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 16 =