αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠλήρης αλλαγή πλεύσης από την efood: Ξεκινά συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς και διανομείς

Πλήρης αλλαγή πλεύσης από την efood: Ξεκινά συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς και διανομείς

Μετά το άστοχο «τελεσίγραφο» που εστάλη στους διανομείς την περασμένη εβδομάδα και ξεσήκωσε αντιδράσεις, η efood φαίνεται ότι τώρα αλλάζει στάση και είναι ανοιχτή να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία ξεκινά συναντήσεις με συνδικαλιστικούς φορείς και διανομείς. Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η efood αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Όλα αυτά ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκαν μαζικές κινητοποιήσεις διανομέων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα η μοτοπορεία έφτασε μέχρι τα γραφεία της efood. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πρόσβαση σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων από τα γραφεία, γεγονός που δημιούργησε αρχικά μία μικρή ένταση, χωρίς να δοθεί περαιτέρω έκταση, καθώς υπήρξε η ενημέρωση πως η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Τις προηγούμενες ημέρες, όπως είναι γνωστό, είχε δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση της εταιρίας που έκανε λόγο για λανθασμένη επικοινωνία, ενώ ενημερώθηκαν και οι διανομείς που έλαβαν το επίμαχο μήνυμα ότι τελικά μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται, αν το επιθυμούν, με τα ίδια δεδομένα που ίσχυαν ως τώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 16 =