αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να πάρεις το μπλε tick στο Instagram χωρίς να έχεις απαραίτητα χιλιάδες followers

Πλέον μπορείς να πάρεις το μπλε tick στο Instagram χωρίς να έχεις απαραίτητα χιλιάδες followers

Σίγουρα το έχεις δει σε λογαριασμούς διασήμων και όχι μόνο, στο Instagram. Είναι το μπλε tick δίπλα από το όνομα τους. Πρόκειται δηλαδή για accounts που έχουν γίνει verified. Για να πάρει κάποιος χρήστης ή brand αυτή τη σήμανση, λαμβάνονταν υπόψη το αν έχει μαζέψει ένα μεγάλο κοινό. Τώρα αυτό αλλάζει.

Η διαδικασία πιστοποίησης του χρήστη για να πάρει το πολυπόθητο badge στο λογαριασμό του, δε θα λαμβάνει πλέον υπόψη τον αριθμό ακολούθων του. Σε μία προσπάθεια να είναι πιο δίκαιη και ανοιχτή η διαδικασία, το Instagram θα μετρά μεταξύ άλλων, το βαθμό αναγνωρισιμότητας του χρήστη, ο οποίος θα μετριέται από τα αφιερώματα του Τύπου για το συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλει να γίνει verified χρήστης.

Οι λίστες των πηγών Τύπου έχουν πλέον επεκταθεί, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερα media που αντιπροσωπεύουν τις κοινότητες των Μαύρων, των Λατίνων και των LGBTQ+.

«Ενώ ο αριθμός των followers δεν ήταν ποτέ απαίτηση για να γίνει κάποιος verified μέσω της in-app αίτησης (όπου ο οποιοσδήποτε μπορούσε να κάνει αίτηση), είχαμε ορισμένα συστήματα τα οποία έδιναν προτεραιότητα σε λογαριασμούς με πολλούς ακολούθους, για να μας βοηθήσουν να επεξεργαστούμε τα δεκάδες χιλιάδες αιτήματα που λαμβάναμε κάθε μέρα. Έχουμε πλέον αφαιρέσει αυτό το κομμάτι από την αυτοματοποιημένη διαδικασία» σημειώνει το Instagram.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + twelve =