αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να δεις αν κάποιος έκανε screenshot την συνομιλία σας στο FB Messenger

Πλέον μπορείς να δεις αν κάποιος έκανε screenshot την συνομιλία σας στο FB Messenger

Ένα νέο update με μία ενδιαφέρουσα λειτουργία φέρνει το Facebook στις κρυπτογραφιμένες συνομιλίες του Messenger. Όπως σημείωσε ο Mark Zuckerberg σε ανάρτηση του: «Νέο update για τις end-to-end κρυπτογραφημένες συνομιλίες στο Messenger, ώστε να λαμβάνετε ειδοποίηση εάν κάποιος τραβήξει screenshots ενός μηνύματος που εξαφανίζεται. Προσθέσαμε επίσης GIF, αυτοκόλλητα και reactions στις κρυπτογραφημένες συνομιλίες».

Αυτή ήταν μόνο μία από τις αναβαθμίσεις που ανακοίνωσε το Facebook για το Messenger. Άλλες περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση για group chats και κλήσεις.

Το Facebook Messenger διαθέτει επιλογή κρυπτογραφημένης συζήτησης εδώ και χρόνια. Πλέον μπορείτε να μπείτε στο “vanish mode” απλά κρατώντας με swipe προς τα πάνω μία συζήτηση στην οποία ήδη συμμετέχετε. Σε αυτό το mode, ό,τι στείλετε είναι κρυπτογραφημένο από άκρη σε άκρη και η συζήτηση θα είναι διαθέσιμη μόνο στις δύο συσκευές οι οποίες συμμετέχουν στην κουβέντα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης χρονομέτρου για να εξαφανιστεί το κείμενο μετά την ανάγνωσή του σε χρόνο που θα ορίσετε εσείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =