αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠλέον μπορείς να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις, μέσω στοίχων, στο Spotify

Πλέον μπορείς να βρεις το τραγούδι που ψάχνεις, μέσω στοίχων, στο Spotify

Το τελευταίο μεγάλο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στη λίστα του Spotify είναι η δυνατότητα αναζήτησης τραγουδιών χρησιμοποιώντας στίχους.

Καθώς ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση με βάση τους στίχους, εμφανίζονται όλα τα σχετικά τραγούδια που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο στίχο και τα οποία θα έχουν την ετικέτα «Lyrics Match».

Στην ίδια οθόνη εμφανίζονται κι άλλα πιθανά αποτελέσματα οπότε οι χρήστες θα πρέπει να δίνουν περισσότερη βάση στο που εμφανίζονται οι ετικέτες.

Το Spotify λανσάρει επίσης και έναν νέο λογαριασμό στο Twitter, το @SpotifyCharts, όπου θα ενημερώνει τους χρήστες για τα κορυφαία άλμπουμ της εβδομάδας από Παρασκευή έως και Πέμπτη. Ακόμη, κάθε Δευτέρα θα δημοσιεύονται γραφήματα που θα παρουσιάζουν τα κορυφαία άλμπουμ των ΗΠΑ καθώς και τα κορυφαία παγκοσμίως. Εκτός όμως από την εβδομαδιαία ενημέρωση, ο νέος αυτός λογαριασμός στο Twitter θα μοιράζεται και τα κορυφαία 50 τραγούδια της εβδομάδας των οποίων η αναπαραγωγή έγινε μέσω streaming στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: Fortune Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 5 =