αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠιο εύκολες οι μπίζνες στο Instagram: Οι Influencers θα μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο και σε μη ακολούθους τους

Πιο εύκολες οι μπίζνες στο Instagram: Οι Influencers θα μπορούν να προβάλουν περιεχόμενο και σε μη ακολούθους τους

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναπτύξει ένα κοινό στο Instagram και στην συνέχεια καταφέρνουν να βγάλουν χρήματα προωθώντας προϊόντα ή υπηρεσίες στους followers τους. Τώρα οι μπίζνες στο Instagram γίνονται πιο εύκολες. Αφού η γνωστή πλατφόρμα δίνει πλέον την δυνατότητα στους Influencers και τα brands να προβάλουν διαφημίσεις σε όλους. Ακόμα και σε χρήστες που δεν τους ακολουθούν.

Έτσι, ένας απλός χρήστης θα βλέπεις ανάμεσα στις αναρτήσεις των ατόμων που ακολουθεί, και posts από Influencers με τους οποίους δεν έχει κάποια «σύνδεση».

«Με τις επώνυμες διαφημίσεις περιεχομένου, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να πουν την ιστορία του προϊόντος τους μέσω των δημοφιλών μελών του δικτύου» εξηγεί η ανακοίνωση του Instagram. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα διαφημίσεων του Facebook για να έχουν πρόσβαση στα analytics για το πως πηγαίνουν οι δημοσιεύσεις τους και τι απήχηση έχουν ώστε να βελτιστοποιούν ευκολότερα τις καμπάνιες τους. Όπως και σε οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση στο Instagram, οι διαφημίσεις των Influences θα επισημαίνονται ως χορηγούμενες «Sponsored» στην κορυφή της ανάρτησης και θα περιλαμβάνουν το μήνυμα «Paid partnership with» και την αντίστοιχη εταιρεία» αναφέρει ανακοίνωση του Instagram.

Πρεμιέρα για την νέα λειτουργία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seventeen =