αρχικηVIRALΠελάτισσα λέει ότι βρήκε κεφάλι κοτόπουλου μέσα στο γεύμα της από τα KFC

Πελάτισσα λέει ότι βρήκε κεφάλι κοτόπουλου μέσα στο γεύμα της από τα KFC

Μια φωτογραφία έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα στα social media, ενώ έχει γίνει αναπαραγωγή και από πολλά διεθνή ΜΜΕ. Μια πελάτισσα υποστηρίζει ότι βρήκε ένα κεφάλι κοτόπουλου μέσα στο γεύμα που πήρε από την γνωστή αλυσίδα KFC. Παραθέτοντας και την σχετική φωτογραφία.

Η πελάτισσα πήγε σε κατάστημα των KFC στη Βρετανία. Παρέλαβε το πακέτο της, ένα γεύμα με hot wings. Δηλαδή με φτερούγες κοτόπουλου. Αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι, ανακάλυψε ότι δεν είχε λάβει ένα γεύμα με φτερούγες κοτόπουλου. Είχε λάβει ένα γεύμα… με κεφάλι κοτόπουλου.

Στη συνέχεια άφησε μια κριτική δύο αστέρων στον ιστότοπο του γνωστού marketplace Just Eat. «Βρήκα ένα τηγανητό κεφάλι κοτόπουλου στo ζεστό γεύμα μου με φτερούγες», έγραψε.

Η ανάρτηση – και μια φωτογραφία του κεφαλιού κοτόπουλου – δημοσιεύτηκε στη συνέχεια στον γνωστό Instagram λογαριασμό Takeaway Trauma. Η ανάρτηση προσέλκυσε εκατοντάδες σχόλια ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους. «Μακάρι πραγματικά να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω κατά 2 λεπτά όταν δεν το είχα δει», έγραψε ένα άτομο. «Τι χρειάζεται για να αποκτήσεις ένα αστέρι;» αναρωτήθηκε ένας άλλος. «Τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι αληθινό (κοτόπουλο)», είπε σαρκαστικά ένα άλλος.

Η αλυσίδα σε δήλωση της στη The Sun εμφανίστηκε «πραγματικά έκπληκτη» με τη φωτογραφία. Ενώ σημείωσε ότι κάνει έρευνα για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και βρέθηκε το κεφάλι μέσα στο γεύμα. «Είναι αλήθεια ότι ακόμη και τα καλύτερα δομημένα σχέδια μπορούν σε σπάνιες περιπτώσεις να πάνε στραβά. Και αυτό είναι ένα απίστευτα σπάνιο περιστατικό», συμπληρώνει η πλευρά της KFC.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =