αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠαρουσιάστηκε το Mi Band 3 της Xiaomi. Με τιμή στα μόλις 23 ευρώ

Παρουσιάστηκε το Mi Band 3 της Xiaomi. Με τιμή στα μόλις 23 ευρώ

Όπως αναμενόταν η Xiaomi ανακοίνωσε και το διάδοχο του πολύ δημοφιλούς Mi Band 2. Το νέο Mi Band 3 λοιπόν έρχεται με μεγαλύτερη OLED οθόνη από τον προκάτοχό του στις 0.78 ίντσες, με την εταιρία να ισχυρίζεται πως είναι πιο άνετο στον καρπό, αλλά και πιο ασφαλές αφού η Xiaomi έλαβε υπόψη τα παράπονα των χρηστών πως λυνόταν πολύ εύκολα το λουράκι. Υπόσχεται επίσης 20 μέρες μπαταρία και αναβαθμισμένη αντοχή στο νερό έως και 50 μέτρα, χωρίς όμως να δίνει κάποια IP πιστοποίηση.

Υπάρχουν επίσης νέες δυνατότητες στο Mi Band 3, όπως η ικανότητα ανάγνωσης μηνυμάτων, απάντησης-απόρριψης κλήσης, πρόβλεψη καιρού και απενεργοποίηση του ξυπνητηριού ακουμπώντας την οθόνη του smartband. Παραμένουν ο αισθητήρας καρδιακών παλμών, ο μετρητής βημάτων και η υπενθύμιση να σηκωθείτε από την καρέκλα.

Η τιμή του Mi Band 3 διαμορφώνεται στα 169 Yuan και μεταφράζεται στα €23. Θα υπάρξει και έκδοση που θα υποστηρίζει NFC και θα κοστίζει 199 Yuan (€27). Θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, κόκκινο και μπλε. Δεν υπάρχει όμως ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του και τη διαθεσιμότητά του σε άλλες χώρες πέρα από την Κίνα.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 4 =