αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠαρουσιάστηκαν τα AirPods Pro- Διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου από το περιβάλλον

Παρουσιάστηκαν τα AirPods Pro- Διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου από το περιβάλλον

Η Apple ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την premium έκδοση των δημοφιλών της ασύρματων ακουστικών που ονομάζεται AirPods Pro. Θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου και θα κοστίζουν 249 δολάρια (συν φόροι), κάτι που μεταφράζεται σε επίσημη τιμή στη χώρα μας κοντά στα 299€. Φυσικά, με το που υπάρξει επαρκής διαθεσιμότητα οι τιμές στην ανεξάρτητη αγορά θα είναι κατά πολύ μικρότερες.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά των νέων AirPods Pro είναι τα εξής:

  • Για πρώτη φορά στη σειρά AirPods υιοθετείται η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (noise cancelation). Σύμφωνα με την Apple η χαμηλή καθυστέρηση επεξεργασίας ήχου (latency) του δεκαπύρηνου επεξεργαστή Η1 επιτρέπει ακύρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο.
  • Transparency mode: εάν το επιθυμεί ο χρήστης θα αναπαράγονται οι ήχοι του περιβάλλοντός του προκειμένου να μη χάνει την επαφή του με αυτό. Το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει και στα νέα Beats Solo Pro. Για την εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας ακύρωσης θορύνου και Transparency mode θα υπάρχει ειδικό ρυθμιστικό στο κέντρο ελέγχου των iOS συσκευών, θα μπορεί όμως να επιλεχθεί και μέσω πατήματος στο ακουστικό.
  • Θα έχουν την ίδια ενεργειακή αυτονομία με τα AirPods, όμως όταν η ακύρωση θορύβου θα είναι ενεργοποιημένη, αυτή θα μειώνεται κατά 30 λεπτά, στις 4 1/2 ώρες για ακρόαση μουσικής και στις 3 1/2 ώρες για ομιλία.
  • Είναι ανθεκτικά σε ιδρώτα και νερό (IPX4).
  • Λειτουργία The Ear Tip Fit Test: με το που φορεθούν τα AirPods και εντός δευτερολέπτων τα μικρόφωνα συγκρίνουν τα επίπεδα του ήχου που φτάνουν σε αυτά με αυτά που εκπέμπονται από τα ακουστικά. Ειδικός αλγόριθμος «αποφασίζει» αν το ear tip είναι του σωστού μεγέθους και αν έχει τοποθετηθεί σωστά.
  • Είναι συμβατά με audio sharing, Hey Siri, ανακοίνωση μηνυμάτων και απάντηση χωρίς το πρόθεμα «hey Siri».
  • Η θήκη τους θα φορτίζεται (και) ασύρματα ενώ στη συσκευασία θα υπάρχει καλώδιο lightning σε USB-C.

Πηγή: Tecky.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =