αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠαραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έβρισε χυδαία τον Πρωθυπουργό (Εικόνα)

Παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έβρισε χυδαία τον Πρωθυπουργό (Εικόνα)

Μεγάλες αντιδράσεις ξεσήκωσε το post που έκανε στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης, και μέσα από το οποίο έκανε χυδαία επίθεση προς τον Πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας εκφράσεις πεζοδρομίου. Το επίμαχο Post είναι αυτό που θα δείτε παρακάτω. Αφορμή στάθηκε η κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να βγει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μαζί με άλλους ανθρώπους γύρω του, για να παρακολουθήσει το μουσικό δρώμενο.

https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/42/42304e9302c54655980eef57956e3a2a.JPG?v=1&maxwidth=650&

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η ανάρτηση αυτή έφερε την αντίδραση της ΝΔ. Όπως σημείωσε το κόμμα στην ανακοίνωση του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΣ καλούσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτκή ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”».

Η παραίτηση του στελέχους

Λίγο αργότερα, εν λόγω υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία, παραιτήθηκε. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα thebest.gr ανέλαβε «πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων» σε σχόλιο του στο facebook, με αφορμή τη χθεσινή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας.

«Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό» σημείωσε ο ίδιος.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών. Εχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας. Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεών του».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + seventeen =