αρχικηVIRALΠαρήγγειλαν πλαστικά δοχεία μέσω Amazon, αλλά έφτασε σε αυτούς ένα πιο… καπνιστό πακέτο (ΦΩΤΟ)

Παρήγγειλαν πλαστικά δοχεία μέσω Amazon, αλλά έφτασε σε αυτούς ένα πιο… καπνιστό πακέτο (ΦΩΤΟ)

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που παρήγγειλε θήκες αποθήκευσης από το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Αmazon, με έκπληξη ανακάλυψε ότι τα πλαστικά δοχεία έφτασαν γεμάτα μαριχουάνα.

Οι πελάτες του Amazon, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι για λόγους ασφαλείας, είχαν παραγγείλει δοχεία αποθήκευσης 100 λίτρων με σκοπό να αποθηκεύσουν σε αυτά κάποια από τα υπάρχοντά τους. Όταν όμως αυτά έφτασαν, το πακέτο ήταν αρκετά πιο βαρύ απ’ ότι περίμεναν, με τη συνολική παρέγγειλα να έχει βάρος 42 κιλά.

“Ήταν ιδιαιτέρως βαριά, πολύ πιο βαριά απ’ ότι θε περίμενε κάποιος από άδεια δοχεία”, είπε το ζευγάρι στο WFTV, σύμφωνα με το Time.

Με το που άνοιξαν το πακέτο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι μέσα στα δοχεία ήταν αποθηκευμένη συσκευασμένη μαριχουάνα. Το ζευγάρι αμέσως ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν σχετική έρευνα.

“Όταν η πρώτη αστυνομικός έφτασε επιτόπου, δεν μπορούσε να το πιστέψει” είπε ο πελάτης.

Το WFTV αναφέρει ότι το πακέτο είχε αποσταλεί μέσω UPS από μία αποθήκη του Amazon στη Μασαχουσέτη. Το ζευγάρι είπε μάλιστα ότι η Amazon τους έστειλε μία δωροεπιταγή 150 δολαρίων για την ταλαιπωρία τους.

Η Amazon δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποιο σχετικό σχόλιο.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =