αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠαράταση κατά 3 μήνες για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Παράταση κατά 3 μήνες για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Παρατείνεται για 3 μήνες η προστασία της πρώτης κατοικίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της βουλής. Άρα το deadline πάει ως το τέλος Ιουλίου.

“Κανείς Έλληνας δεν θα δει το σπίτι του να κινδυνεύει” διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός. Αμέσως μετά τον Ιούλιο θα τεθεί σε εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα γέφυρα για την πρώτη κατοικία.

“Η Ελλάδα δεν είναι μόνη, πρωταγωνιστεί στην έξοδο από την κρίση” επισήμανε ο πρωθυπουργός. “Οι συνέπειες της επίθεσης του κορωνοϊού θα είναι χωρίς αμφιβολία δραματικές και πολυεπίπεδες, αλλά και πρωτόγνωρες… Καμία γενιά δεν έχει ζήσει όμοιά της, για σχεδόν έναν αιώνα. Θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη του ανθρώπου κι αφορά τους πάντες, όλες τις χώρες. Δεν κάνει κανέναν κοινωνικό διαχωρισμό και η ίδια η πηγή της, παραμένει αόρατη. Δεν έχει κανέναν υπεύθυνο να κληθεί να λογοδοτήσει”.

Έχουμε, πρόσθεσε, μπροστά μας έναν πόλεμο που θα κρατήσει πολύ, άρα πρέπει να υπάρχουν εφεδρείες, η επιτυχία αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης θα είναι το μέτρο για την ανάταξη της οικονομίας την επόμενη μέρα.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + eighteen =