αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Παίρνει συχνά άδεια»: 5 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι λίγο πριν να παραιτηθεί από τη δουλειά του

«Παίρνει συχνά άδεια»: 5 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος είναι λίγο πριν να παραιτηθεί από τη δουλειά του

Οι εποχές που κάποιος έμπαινε σε μια εταιρία στα 20 του και έβγαινε… όταν ερχόταν η ώρα να πάρει σύνταξη, έχουν περάσει. Οι Millennials αλλάζουν εργασιακές στέγες πολύ πιο γρήγορα. Αναζητώντας μια καλύτερη προοπτική, ένα καλύτερο περιβάλλον ή μια «αναβάθμιση» του μισθού τους.

Αλλά πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένας εργαζόμενος είναι ένα βήμα πριν την παραίτηση; Εδώ είναι 5 σημάδια.

Παίρνουν πιο συχνά άδεια

Εάν έχουν αρχίσει να δηλώνουν πιο συχνά ασθένεια ή παίρνουν πιο συχνά άδεια (και σε άσχετες περιόδους) σημαίνει κυρίως ότι έχουν βαρεθεί τη δουλειά, ενώ δεν αποκλείεται πλέον η προτεραιότητά τους να είναι η αναζήτηση εργασίας.

Έχασαν το χιούμορ τους

Οι υπάλληλοι που είναι έτοιμοι να φύγουν, σταματούν και τα πολλά αστεία.

Μειώνεται η παραγωγικότητά τους

Εάν έχουν αρχίσει να αργούν με τα deadlines ή να μην είναι πλέον τόσο πρόθυμοι να κάνουν την δουλειά τους, ή εάν έχει μειωθεί η παραγωγικότητά τους, μάλλον σημαίνει ότι έχουν χάσει τελείως το ενδιαφέρον τους.

Αλλάζει ξαφνικά το πρόγραμμά τους

Δεν έρχονται στην ώρα τους, προσπαθούν να φύγουν όσο νωρίτερα γίνεται. Ίσως να έχουν κανονίσει και κάποιες συνεντεύξεις για δουλειά μέσα στην εργάσιμη ημέρα, και δίνουν εκεί προτεραιότητα.

Γκρίνια

Αν το κλίμα πάει από το κακό στο χειρότερο, τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Οι εργαζόμενοι που σκοπεύουν να φύγουν από μια εταιρία, γκρινιάζουν μάλιστα και για πράγματα που πριν έδειχναν ότι δεν τους ενοχλούσαν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + eleven =