αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέτυχες τον μεγάλο στόχο σου, αλλά και πάλι δεν νιώθεις χαρούμενος; Δες 6 κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Πέτυχες τον μεγάλο στόχο σου, αλλά και πάλι δεν νιώθεις χαρούμενος; Δες 6 κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Τα κατάφερες. Μετά από μια δύσκολη διαδρομή, πολλά εμπόδια, άγχος και αρκετή αμφισβήτηση, τελικά έφτασες στον μεγάλο στόχο σου. Πλέον θεωρείσαι πετυχημένος. Και πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ‘Η μήπως όχι; Κι όμως, αρκετές φορές παρατηρείται το εξής φαινόμενο: Ένας άνθρωπο φτάνει στον μεγάλο στόχο του, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ικανοποιημένος. Στο μυαλό του στριφογυρίζει η σκέψη του «δεν είναι αρκετό». Και αν αυτή η σκέψη μένει μόνιμα μέσα σου, δεν είναι και πολύ καλό.

Το αμερικανικό Success.com παραθέτει μερικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε επιτέλους να νιώσεις πετυχημένος και να ευχαριστηθείς όλα όσα έχεις καταφέρει με τόσο κόπο. Εδώ είναι 6 από αυτές.

1# Κάνε διάλειμμα. Ναι, σταμάτα ότι κάνεις για μια ημέρα, μια εβδομάδα, ένα μήνα. Όσο χρειαστεί. Μην κάνεις τίποτα και «καθάρισε» το μυαλό σου.

2# Κάνε μερικές αναπνοές. Θα σε κάνει να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.

3# Γύρνα τον χρόνο πίσω. Και σκέψου όλα αυτά που ήθελες να γίνουν. Κι όμως, οι στόχοι σου έγιναν πραγματικότητα.

4# Κάνε παρέα με τους σωστούς ανθρώπους. Βρες άτομα που είναι αισιόδοξα, έχουν παρόμοιους στόχους με εσένα, και μπορούν να σου δώσουν μερικές καλές συμβουλές.

5# Μοιράσου την ιστορία σου. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν τα social media ή ένα blog. Γράψε για την διαδρομή σου και μοιράσου μερικά χρήσιμα μαθήματα. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα είσαι χρήσιμος σε άλλους ανθρώπους επίσης.

6# Γιόρτασε. Οι νίκες είναι σημαντικές. Σταμάτα για λίγο και γιόρτασε τες. Θα πάρεις ώθηση για την συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =