αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέτσας προς όσους φτιάχνουν memes: Μην τρολάρετε τα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέτσας προς όσους φτιάχνουν memes: Μην τρολάρετε τα μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση προς τους πολίτες να μην τρολάρουν τα μέτρα, αλλά να τα εφαρμόζουν, έκανε ο ο Στέλιος Πέτσας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και σε ερώτηση για το αν τα νέα μέτρα είναι τα ενδεδειγμένα, απάντησε: «Εγώ είμαι πάντα υπέρ της πιο σκληρής γραμμής. Αλλά εδώ δεν έχει σημασία η προσωπική άποψη του καθενός. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην τρολάρουμε τα μέτρα. Κάνω έκκληση. Μην τρολάρουμε τα μέτρα».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται μετά από το γενικότερο τρολάρισμα που γίνεται ειδικά στα social media, με αφορμή τα μέτρα που προτείνει η Κυβέρνηση.

Στην ίδια τηλεοπτική εμφάνιση ο Σ. Πέτσας συμπλήρωσε: «Σημασία έχει να δούμε την μεγάλη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι έχουμε κουραστεί όλοι, αυτό είναι φανερό, αλλά από την άλλη έχουμε για πρώτη φορά έναν ορίζοντα πολύ ορατό. Θα έχουμε έναν πολλαπλασιασμό των εμβολίων τις επόμενες 45 ημέρες, που θα μας δώσει μέχρι τέλος Απριλίου μια πολύ μεγαλύτερη ανοσία στον πληθυσμό. Και άρα θα μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα».

«Ας τηρήσουμε τα μέτρα και θα πάνε όλα καλά» κατέλληξε ο Σ. Πέτσας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 15 =