αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε tips για να φτάσεις στην επιτυχία, όταν γίνεις αφεντικό του εαυτού σου

Πέντε tips για να φτάσεις στην επιτυχία, όταν γίνεις αφεντικό του εαυτού σου

Κάνε το εικόνα: Μετά από τόσο καιρό σκέψεων, πλάνων, και αναμονής, η μεγάλη ώρα έφτασε. Αυτή η Παρασκευή είναι η τελευταία σου στην δουλειά 9-5. Μια δουλειά που δεν σου άρεσε κιόλας. Από την ερχόμενη δευτέρα θα κάνεις πραγματικότητα το δικό σου project, και θα μπεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ξόδεψες την τελευταία εβδομάδα λέγοντας αντίο στους συναδέλφους που δούλεψες μαζί τους. Σκέφτεσαι επίσης όλα όσα έκανες σε αυτό το γραφείο. Αλλά στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει η ώρα να μαζέψεις τα πράγματα σου και να βγεις οριστικά από την συγκεκριμένη εταιρία. Η Παρασκευή ολοκληρώνεται και αποχωρείς. Το ΣΚ το περνάς μα ανθρώπους που αγαπάς.

Και φτάνουμε στην Δευτέρα. Πιθανότατα ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρι. Σηκώνεσαι από το κρεβάτι με ένα χαμόγελο. Έχεις πλέον την ελευθερία- είσαι αφεντικό του εαυτού σου.

Τώρα όμως ξεκινά η δουλειά. Το «ταξίδι» δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η επιχείρηση σου πρέπει να φτάσει στην επιτυχία, και να σου φέρει έσοδα έτσι ώστε να καταφέρεις να καλύψεις τις ανάγκες σου. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει 5 tips για να φτάσεις στην επιτυχία, μέσα από το νέο μονοπάτι που έχεις επιλέξει.

1# Βάλε στόχους (και έχε πλάνο για να τους πετύχεις)

2# Χρησιμοποίησε συστήματα (π.χ. μάρκετινγκ και τεχνολογικά) για να πετύχεις το scale

3# Ο πραγματικός στόχος είναι να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου

4# Αξιοποίησε τα σημερινά εργαλεία και ευκαιρίες (π.χ. social media, ίντερνετ)

5# Βάλε στο δίκτυο σου επιχειρηματίες που θα σου δώσουν ώθηση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =