αρχικηVIRALΠέντε tips για ακατάστατους. Για να μπει μία τάξη στον χώρο

Πέντε tips για ακατάστατους. Για να μπει μία τάξη στον χώρο

Είσαι ακατάστατος; Τότε τσέκαρε τα παρακάτω 5 tips που παραθέτει το spirossoulis.com. Μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και ίσως τελικά δεις πως η οργάνωση δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου.

#1 Κάντε την οργάνωση συνήθεια Η οργάνωση είναι μια συνήθεια και όχι ένα γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε αν πιάνετε τον εαυτό σας να το κάνει «ξανά και ξανά». Αν πιάσατε την ακαταστασία στην αρχή θα χρειαστεί να αφιερώσετε μόνο λίγα λεπτά για να βάλετε τα πράγματα πάλι σε τάξη.

#2 Ξεκινήστε σιγά-σιγά και γιορτάστε το Ξεκινήστε με μικρές προσδοκίες, αργά και έξυπνα. Ακόμα και αν ξεκινήσετε απλώς με ένα συρτάρι ή το καθάρισμα μιας επιφάνειας ολοκληρώστε το και γιορτάστε την ολοκλήρωσή του! Θα δείτε πως αυτές οι μικρές αρχικές επιτυχίες θα σας ενθαρρύνουν.

#3 Βρείτε σε όλα τα αντικείμενα μία θέση Βρείτε σε κάθε αντικείμενο το «σπίτι» του και στο τέλος της μέρας τοποθετήστε το εκεί. Αφήστε τις σκέψεις στην άκρη, αναλάβετε δράση και θα διαπιστώσετε πως η οργάνωση είναι πολύ πιο εύκολη απ ‘όσο φαίνεται.

#4 Προβλέψτε Προβλέψτε τι θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα: καναπές, η αγαπημένη σας ταινία, ένα ποτήρι κρασί και κυρίως: όχι παιχνίδια στο πάτωμα, ρούχα που περιμένουν να μπουν στο πλυντήριο, mail που πρέπει να διαβαστούν. Αν προβλέπετε κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα έχετε ένα βουνό δουλειάς στο τέλος της.

#5 Αφιερώστε λίγα λεπτά κάθε μέρα 10 λεπτά στο τέλος της ημέρας κάποιες φορές είναι αρκετά για να επαναφέρετε την τάξη και να βάλετε στη θέση του ότι έχετε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια αυτής. Βάλτε τα καθαρά ρούχα στην ντουλάπα και τα βρόμικα στο καλάθι των απλύτων. Πλύντε τα πιάτα που έχετε χρησιμοποιήσει. Πετάξτε στα σκουπίδια άχρηστες αποδείξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 6 =