αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε fitness apps που μπορούν να σε βοηθήσουν να κρατηθείς σε φόρμα. Ακόμα και στο σπίτι

Πέντε fitness apps που μπορούν να σε βοηθήσουν να κρατηθείς σε φόρμα. Ακόμα και στο σπίτι

Αν θες να κάνεις γυμναστική ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, τότε δες τα παρακάτω apps. Είναι 5 εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε φόρμα.

1 Keelo

Αν θέλεις εντυπωσιακά αποτελέσματα και υψηλής ένταση προπόνηση HIIT, τότε το Keelo είναι για εσένα. Μπορείς να γυμναστείς οπουδήποτε και χωρίς εξοπλισμό με sessions που δεν ξεπερνούν τα 20 λεπτά. Οι ασκήσεις είναι διαμορφωμένες από καταξιωμένους προπονητές και φυσικά συνοδεύονται από βίντεο. Ξεκινώντας την προπόνησή σου θα έχεις και χρονόμετρο, ενώ μπορείς να αυξάνεις κάθε φορά την ένταση, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το σώμα σου και ενισχύοντας τις καύσεις.

Διατίθεται σε iOS και Android.

2 Gold’s AMP

Αυτή το fitness app περιλαμβάνει περισσότερες από 600 ασκήσεις αερόβιας και δύναμης με φωνητικές οδηγίες και βίντεο. Εκτός από τις ασκήσεις αντοχής με βάρη και προπονήσεις που σχετίζονται με μηχανήματα αερόβιας άσκησης (φοβερό για όσους έχουν σπίτι διάδρομο, ελλειπτικό ή στατικό ποδήλατο). Υπάρχει επίσης ένα τμήμα για προπονήσεις σωματικού βάρους. Μπορείς ακόμη να κάνεις stretching και  διαλογισμό. Η εφαρμογή είναι συνήθως δωρεάν για μέλη του γυμναστηρίου ή $ 10 ανά μήνα για μη μέλη, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δωρεάν για οποιονδήποτε έως τις 31 Μαΐου 2020.

Διατίθεται σε iOS και Android.

3 Nike Training Club

Εδώ θα βρεις ασκήσεις κατά κατηγορίες και συγκεκριμένες μυικές ομάδες, διάρκεια προπόνησης και είδη προπόνησης π.χ  δύναμη, αερόβια, γιόγκα και ευκινησία, προκειμένου να βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Μπορείς επίσης να επιλέξεις: ασκήσεις σωματικού βάρους, ελεύθερα βάρη όπως αλτήρες ή kettlebells και ασκήσεις με μμπάρα έλξης ή βάρη). Η εφαρμογή έχει επίσης προπονήσεις διάσημων και αθλητών όπως η Simone Biles, η Serena Williams και η Julie Ertz.

Διατίθεται σε iOS και Android.

4 Daily Burn

Το Daily Burn προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προπονήσεων – με προπόνηση αντοχής και δύναμης όπως dumbbell, HIIT, barre, γιόγκα και kickboxing. Αφού απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης και τους στόχους σου, η εφαρμογή σου παρέχει ένα εξατομικευμένο σχέδιο προπόνησης και μπορεί να λειτουργήσει ως tracker καθώς πλησιάζεις τους στόχους σου. Μπορείτε να το κατεβάσεις για 60 ημέρες δωρεάν τώρα. Η εφαρμογή μετά κοστίζει 20 δολάρια / μήνα.

Διατίθεται σε iOS και Android.

5 FitOn

Το FitOn σου παρέχει πρόσβαση σε μαθήματα προπόνησης από προπονητές διασημοτήτων όπως οι Cassey Ho της Blogilates, Jeanette Jenkins και άλλους. Μπορείς ακόμη να γυμνσατείς με ειδικούς: Gabrielle Union και Jonathan Van Ness. Περιηγήσου ανά κατηγορία, μέρος του σώματος, διάρκεια προπόνησης και ένταση, ή επίλεξε από τη λίστα των 10λεπτων προπονήσεων, όταν θέλεις απλά κάτι γρήγορο.

Διατίθεται σε iOS και Android.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + twenty =