αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε dating apps που μπορείς να τσεκάρεις μέσα στο καλοκαίρι

Πέντε dating apps που μπορείς να τσεκάρεις μέσα στο καλοκαίρι

Τα dating apps πήραν… φωτιά μέσα στα lockdowns. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και τώρα. Μάλιστα την περίοδο αυτή είναι πιο εύκολο το να συναντήσεις και από κοντά -αν θες- κάποιο άτομο που έχεις γνωρίσει μέσω μιας τέτοια εφαρμογής. Αφού δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας την ημέρα, ενώ όλα τα καταστήματα εστίασης είναι ανοιχτά. Άρα και οι συναντήσεις είναι πιο εύκολες.

Δες τώρα 5 apps που αξίζει να τσεκάρεις μέσα στο καλοκαίρι.

1) Coffee Meets Bagel

Σε αυτό το app τα πράγματα είναι… πιο σοβαρά. H εφαρμογή στηρίζεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Έτσι σου επιτρέπει να «συνδεθείς» μόνο με ένα άτομο την ημέρα. Να συζητήσεις μαζί του και να γνωριστείτε καλύτερα. Όμως να θυμάσαι: Αν δεν ταιριάζεις με αυτό το άτομο, πρέπει να περιμένεις ως την επόμενη ημέρα για να κάνεις την νέα γνωριμία σου.

2) Bumble

Αποτέλεσμα εικόνας για bumble dating app

Το Bumble είναι μια εφαρμογή συμβατή με Android και iOS. Προϋπόθεση για να γίνει η γνωριμία, είναι να στείλει πρώτη η γυναίκα μήνυμα στον ενδιαφερόμενο, μέσα σε 24 ώρες αφού γίνει το πρώτο “match”. Είναι μια female- friendly εφαρμογή, όπου το πάνω χέρι έχει η γυναίκα. Αυτήν τη στιγμή οι χρήστες του Bumble ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, και τα match αγγίζουν τα 700.000 ημερησίως.

3) Happn

https://www.datingpointsonline.com/wp-content/uploads/2019/12/Happn-review-e1577260066894.jpg

Το Happn είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, με 8,2 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και συμβατή με Android, iOS και Windows τηλέφωνα. Εντοπίζει την τοποθεσία σου μέσω του σήματος του κινητού σου και σου δείχνει ποιοι άλλοι χρήστες βρίσκονται κοντά σου. Οι χρήστες του Happn υποστηρίζουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστείς με τις όμορφες παρουσίες που συναντάς συχνά στο ψιλικατζίδικο, στο περίπτερο ή στο καφέ της γειτονιάς σου, αλλά δεν έχεις βρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις.

4) Hinge

To Hinge λειτουργεί αφού συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στο Facebook, προτείνοντάς σου matches με άτομα με τα οποία έχεις κοινούς φίλους. Σου κοινοποιεί τις βασικές πληροφορίες τους, τις σπουδές τους και τη θέση εργασίας τους και σου δίνει 24 ώρες να στείλεις μήνυμα σε αυτόν που θέλεις, με σκοπό να κάνει τους χρήστες τους να κάνουν κίνηση άμεσα. Στην ουσία, το Hinge διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο, βρίσκοντάς σου υποψήφια ραντεβού με φίλους των φίλων σου, που εσύ ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

5) Tinder

https://pics.imgrapid.com/wp-content/uploads/2019/07/08132226/Tinder.png

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από την λίστα, την ίσως πιο διάσημη dating εφαρμογή. Τα δεδομένα εδώ πολύ απλά: Βλέπεις τα προφίλ άλλων χρηστών, και επιλέγεις με ποιον/α θες να συνδεθείς. Αρκεί να βρεις ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Μπορείς φυσικά να βάεις και γεωγραφικά κριτήρια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =