αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε business κανάλια που τσεκάρω κάθε ημέρα στο YouTube | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Πέντε business κανάλια που τσεκάρω κάθε ημέρα στο YouTube | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα βίντεο έχουν βασικό ρόλο στο It’s Possible. Μπορεί να περιλαμβάνουν μια ομιλία ενός γνωστού businessman, κάποια tips ή μια σύντομη φράση με το δικό της νόημα. Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο, προέρχονται από το YouTube. Από ξένα κανάλια, και στη συνέχεια γράφουμε τα βασικά σημεία τους στα ελληνικά, εδώ στο site. Ενώ φυσικά με ένα κλικ, κάποιος μπορεί να δει και ολόκληρα τα βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να φύγει από το site.

Τώρα θα δούμε από που προέρχονται αυτά τα βίντεο. Όπως είναι λογικό, έχω και εγώ την δική μου… λίστα με YouTube κανάλια τα οποία ακολουθώ, τσεκάροντας κάθε ημέρα αν έχουν αναρτήσει κάτι καλό. Παρακάτω λοιπόν, θα δεις 5 τέτοια κανάλια. Όλα τους, έχουν αρκετές χιλιάδες συνδρομητές. Ρίξε μια ματιά στα βίντεο που έχουν (κλικ στα ενεργά links), και ίσως θελήσεις να πατήσεις το subcribe button σε κάποια από αυτά.

1# Forbes: Θα δεις business βίντεο,με εστίαση στις ιστορίες επιτυχίας.

2# Inc.com: Και εδώ ανεβαίνουν βίντεο σχεδόν σε καθημερινή βάση. Συνήθως σύντομης διάρκειας, με εστίασε σε tips.

3# Entrepreneur.com: Βίντεο συνήθως μικρής διάρκειας. Έχει ενδιαφέρον ότι θα δεις να μιλούν και επιχειρηματίες μικρότερης ηλικίας, που δεν είναι ακόμα στην ελίτ. Αλλά και πιο μεγάλους φυσικά.

4# Neil Patel: Είναι ένας γκουρού του μάρκετινγκ και των digital επιχειρήσεων. Στα βίντεο του παραθέτει διάφορες στρατηγικές σε αυτά τα πεδία.

5# Business Insider: Θα βρεις βίντεο από το ευρύτερο business πεδίο. Αρκετές φορές, παίρνοντας αφορμή από την επικαιρότητα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − eight =