αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε χαρακτηριστικά που έχουν οι ανοιχτόμυαλες προσωπικότητες. Και μπορείς να τα «αντιγράψεις»

Πέντε χαρακτηριστικά που έχουν οι ανοιχτόμυαλες προσωπικότητες. Και μπορείς να τα «αντιγράψεις»

Εάν είστε αρκετά τυχεροί να είστε φίλοι με ανοιχτόμυαλα άτομα, θα έχετε μάλλον διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τον δικό τους μαγικό τρόπο να διαχειρίζονται την ζωή τους και όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Τέτοιοι άνθρωποι συνήθως είναι καινοτόμοι, προοδευτικοί και έτοιμοι για αλλαγές που θα τους ωθήσουν προς τα εμπρός.

Εδώ είναι λοιπόν 5 χαρακτηριστικά που έχουν οι ανοιχτόμυαλες προσωπικότητες. Και μπορείς να τα «αντιγράψεις».

1# Είναι καλοί συνομιλητές. Είναι ωραίο να συζητάς με ανοιχτόμυαλα άτομα. Σε μια συζήτηση μαζί τους δεν πρόκειται να καυτηριαστείτε ή να κατηγορηθείτε άδικα. Θα σας ακουστούν πραγματικά. Δες εδώ και ένα άρθρο με 8 ερωτήσεις για να ανοίξεις ωραίες συζητήσεις και να κάνεις networking.

2# Δεν είναι γρήγοροι στο να κρίνουν. Οι ανοιχτόμυαλοι φίλοι σας μπορούν να ακούσουν τη μια πλευρά μιας ιστορίας… και μετά να περιμένουν την άλλη, κάτι που θα τους οδηγήσει σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δεν βιάζονται να κρίνουν.

3# Τους αρέσει το χιούμορ. Βάζουν συχνά το χιούμορ σε καταστάσεις που άλλοι δεν το κάνουν. Τους αρέσει να κάνουν και να δέχονται αστεία. Αυτό βέβαια δεν είναι το ίδιο με κάποιον που κάνει ένα άγευστο αστείο.

4# Είναι εξαιρετικοί στην επίλυση προβλημάτων. Όλοι ξέρουμε ένα τέτοιο άτομο. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα που σας κρατά ξύπνιους τη νύχτα, προσεγγίζετε τον άνθρωπο αυτόν, το ανοιχτόμυαλο άτομο που θα ακούσει, θα ζυγίσει, θα σκεφτεί, και θα δείξει το δρόμο προς τις λύσεις.

5# Δεν είναι τσιγκούνηδες με τον χρόνο τους. Επειδή δεν πιστεύουν ότι είναι το επίκεντρο του σύμπαντος, οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να αφιερώσουν χρόνο από την πολυάσχολη ζωή τους για να βοηθήσουν τους άλλους. Είναι αυτοί που θα σας βοηθήσουν να μετακομίσετε στο νέο σας διαμέρισμα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Και θα το κάνουν χωρίς να διαμαρτύρονται. Επίσης, δεν θα τους πειράζει να κάτσουν ήσυχα μαζί σας. Είναι ειδικοί στο να περπατούν δίπλα σας σε μουσεία και πάρκα ή να μοιράζονται ποπ κορν μαζί σας στον κινηματογράφο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =