αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε τρόποι για να προμοτάρεις online την επιχείρηση σου, μέσα στο lockdown

Πέντε τρόποι για να προμοτάρεις online την επιχείρηση σου, μέσα στο lockdown

Στην εποχή των lockdowns οι επιλογές για την προβολή και την προώθηση μιας επιχείρησης έχουν περιοριστεί. Ευτυχώς όμως το online κομμάτι συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς- σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα βλέπουμε και ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη εκεί.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις «στα γρήγορα» 5 τρόπους για να προμοτάρεις την επιχείρηση, την startup σου ή τις υπηρεσίες σου ως freelancer, με online τρόπους.

1# Google Adwords. Το γνωστό πρόγραμμα της Google. Δίνεις όσα χρήματα μπορείς, και ο τεχνολογικός κολοσσός σε προβάλει ανάλογα, σε διάφορα ιντερνετικά κανάλια.

2# Συνεργασίες με άλλους επιχειρηματίες. Υπάρχουν άλλοι online επιχειρηματίες που έχουν παρόμοιο κοινό με εσένα; Τότε δοκίμασε συνεργασίες, έτσι ώστε να «ανταλλάξετε» υποψήφιους πελάτες.

3# Banners σε sites. Μπορείς επίσης να βάλεις κάποιο banner της επιχείρηση σου σε κάποιο site. Και να προβληθεί σε στοχευμένο κοινό άμεσα. Δες τις επιλογές για διαφημιστικά banners στο It’s Possible εδώ.

4# Sponsored posts για social media. Επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος. Πάλι πληρώνεις όσα χρήματα θες, και παίρνεις την προβολή που σου αναλλογεί. Facebook, Linkedin και Instagram είναι οι πρώτες επιλογές.

5# Influencers. Μια τάση που έχει γίνει πολύ έντονη. Τα δεδομένα απλά: Βρίσκεις τον Influencer που έχει το κοινό που σε ενδιαφέρει, κάνεις συνεργασία μαζί του, και σε προβάλει στους ακολούθους του. Προσοχή όμως να μην έχει fake followers…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 20 =