αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα online, με μόνο εργαλείο το laptop σου

Πέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα online, με μόνο εργαλείο το laptop σου

Η αρχή της χρονιάς είναι μια καλή στιγμή, για να κάνεις νέα επαγγελματικά σχέδια. Και να σχεδιάσεις το πως θα βγάλεις χρήματα. Στην ιντερνετική εποχή που ζούμε, ίσως δεν θα χρειαστεί να πας… πολύ μακριά. Αρκεί να μείνεις στο δωμάτιο του σπιτιού σου. Και να έχεις ένα laptop και μια σύνδεση στο ίντερνετ.

Πλέον μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια σου θα είναι εύκολη. Αφού σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται να διαθέσεις προσωπικό χρόνο ή/και να διαθέτεις κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις. Όπως και να ΄χει όμως, επιλογές υπάρχουν. Το It’s Possble παραθέτει 5 τρόπους για να βγάλεις χρήματα online.

1- Guest αρθρογράφος: Υπάρχουν πολλά blog, sites και πλατφόρμες που θέλουν περιεχόμενο. Μπορείς λοιπόν να γίνεις ένας guest αρθρογράφος και να δίνεις περιεχόμενο κατά καιρούς, σε τέτοια sites. Αν έχεις και κάποιες παραπάνω γνώσεις σε κάποιο συγκεκριμένο πεδίο, τότε μπορείς σίγουρα να παρουσιάσεις χρήσιμα tips και πληροφορίες για τους αναγνώστες. Φυσικά, για να βγάλεις χρήματα με αυτό το μοντέλο, δεν πρέπει να είσαι ένας… εθελοντής- αμισθί αρθρογράφος.

2- Φτιάξε ένα online store: Μέσα σε σύντομο χρόνο μπορείς να φτιάξεις ένα online store. ‘Η να ζητήσεις από μια εταιρία να στο φτιάξει. Εκεί μπορείς να ξεκινήσεις να πουλάς προϊόντα ή υπηρεσίες. Με πελάτες από την Ελλάδα και όχι μόνο.

3- Φτιάξε το δικό σου blog: Είπαμε, μπορείς να δίνεις άρθρα αλλού. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο: Να δημοσιεύεις τα άρθρα σου στο δικό σου blog. Έτσι ώστε να είσαι πλήρως ελεύθερος. Στη συνέχεια μπορείς να κερδίσεις χρήματα από συνεργασίες με brands ή διαφημίσεις. Αρκεί φυσικά να έχεις μια αξιοπρεπή επισκεψιμότητα.

4- Πειραματίσου με ψηφιακά νομίσματα: Η φρενίτιδα που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούσει στο όνομα ψηφιακά νομίσματα. Πολλοί άνθρωποι επενδύουν σε νομίσματα όπως τα Bitcoin, Ethereum και Litecoin. Μπορείς να δοκιμάσεις να επενδύσεις και εσύ σε κάποιο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα βγεις απαραίτητα κερδισμένος…

5- Ο «δοκιμαστής»: Κάνε έρευνες αγοράς και τεστ σε Apps. Μπορείς να το κάνεις μέσω των UserTesting.com, SIS InternationalFocus Group και Global Strategy Group. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα. Αλλά θέλει χρόνο φυσικά για να μαζέψεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 6 =